Za dve godine smo DVA puta spavali, sanjala sam njegov dodir, a kad se sinoć skinuo, znala sam da me vara

Problemi su počeli odmah posle venčanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sve je bilo u redu pre venčanja, ali posle svadbe jedna Britanka se našla u agoniji jer je seks u potpunosti presušio zbog njenog supruga koji ne želi da vodi ljubav sa njom.

– Ja imam 33, a moj muž 38 godina. Pre svadbe smo imali sjajan seksualni život i sve je bilo u najbojem redu. Međutim, posle venčanja se sve drastično promenilo – počinje žena svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za dve godine braka, imali smo seks samo dva puta, uključujući tu i vođenje ljubavi tokom prve bračne noći. Otkada smo muž i žena, on me je jedva i dotakao – objašnjava ona i nastavlja:

– On koristi sve moguće klasične izgovore: umoran je, zabrinut je zbog posla, bolestan je, boli ga glava… Čak i da ima nekih problema sa erekcijom, to ne objašnjava zbog čega ne želi da me zagrli ili poljubi.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– On je uvek tako hladan prema meni. Kada dođe u krevet, okrene mi leđa i tako spavamo svaku noć. Ono što me najviše brine i zbog čega sam počela da sumnjam da me vara je to što on nema apsolutno nikakvih vidljivih problema u krevetu, baš suprotno. Ne znam ni koliko puta sam ga molila da me bar dodirne, dočekivala sam ga gola ili u seksi vešu, ali uzalud. Vidim da ima erekciju, a on ni da me dodirne – navodi Engleskinja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Svakog vikenda on ide u provod sa svojim prijateljima. Kao da to nije bilo dovoljno, šokirala sam se kada sam sinoć videla da se obrijao dole, što nikada ranije nije radio. Sada sam sigurna da me vara, jer zbog mene to nikada nije radio. Nije problem samo u nedostatku seksa. Ponaša se preme meni kao da sam niže biće, stalno viče na mene, ja sam mu za sve kriva – tvrdi žena.

Foto: Shutterstock

– Umorna sam od svega, razočarana, povređena i besna. Žalim što sam se uopšte udala za njega. Možda je vreme da stavim tačku na sve i tražim razvod – zaključila je Britanka.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar