ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 8. do 14. juna: Pomračenje Sunca u Blizancima donosi mogućnost brzih odluka

Ovnu se krajem nedelje popravlja finansijsko stanje, retrogradni Merkur bi Blizancima mogao da vrati bivšeg partnera u život, a Bik ima problem sa alergijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

OVAN

Posao
Pomračenje u vašem polju komunikacije dovodi do nekih nejasnih komunikacija i zato ćete se vraćati da popravite ugovore, pregovore i sve poslovne akcije. Sredinom sedmice imate malo bolje finasijske prilike jer brzo reagujete. A Mars iz Lava pomaže da budete veoma jaki na rečima i zadobijete poštovanje.
Ljubav
Nove sveže društvene aktivnosti dovode vas u ravnotežu. Volite brze akcije i dogovore a to uspevate da uradite sa jednim Lavom. Previše akcije dovodi i do povremene nervoze, a nesporazumi sa voljenom osobom mogu imati vulkanske rasprave. Krajem sedmice imate jake strasti sa vatrenim znakom.
Zdravlje
Odlična energija u vama.

BIK

Posao
Finansije su vaša tema nedelje. kako da dobijete novac i gde da ga dobro uložite. Baš slatke muke za vas i vašu porodicu. Imate dobre pregovore sa moćnim ljudima koji će vam rado pomoći. Sve što tražite možete i naći. Krajem sedmice znate da ste bili dobro organizovani.
Ljubav
Inače vama nista nije važnije od materijalne sigurnosti pa se ova nedelja neće razlikovati od glavne potrebe sigurnosti. Osiguravate sebe, decu, muža, posao i sve što možete. Samo je jedna stvar zaboravljena ove nedelje, a to je ljubav. Iako je Venera u blagom aspektu sa Uranom male potrebe bliskosti bljeskaju u mislima, ali se brzo vraćate u materijalni svet.
Zdravlje
Problemi sa alergijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Ovo je vaša nedelje i zbog mladog Meseca i delimičnog pomračenja Sunca u vašem znaku. Zato je ovo sedmica prekretnice u ovoj godini. Zapišite, zapamtite sve što se bude dogodilo tokom ovog perioda. Ovo su vaši novi počeci na svim nivoima i krenite im u susret da bi zajedno rasli sa promenama.
Ljubav
Ako ste raskinuli, ili se privremno odvojili retrogradni Merkur može da vam vrati partnera u život. Međutim, potrebno je da ga čujete šta ima da kaže i da budete hrabri i dovoljno voljni da se prilagodite jednomi vi tuđim potrebama. U suprotnom imate dobru priliku da zauvek završite ljubavnu epizodu koju ste karmički odradili do daske.
Zdravlje
Malo ste iscrpljeni.

RAK

Posao
Koliko je sumnje kod vas i nerzumnih očekivanja toliko će se sve to raspršiti kao da nije ni postojalo. Ulazite u intezivan period na poslu i karijeri a da niste ni svesni koliko ste zagrizli. Imate priliku da radite to što volite, ali je potreban veliki trud i volja. Krajem sedmice imate pomoć prijatelja ili bliskoh rođaka.
Ljubav
Kod vas je sve sazrelo i odluke i smernice i novi kriterijumi, samo ste vi zaleđeni u mestu. Mars u Lavu daje vam hrabrost da se borite za ljubav ako je potrebno ali i da nađete novu. Univerzum kaže potrebno je vreme za reset, a to je sada. Iskoristite ovu nedelju i nađite svoj fokus u ljubavi i emocijama neće vam se ništa ružno desiti.
Zdravlje
Unutrašnji strahovi stvaraju blagu paniku.

Ako vam je partner rođen u nekom od ova tri znaka ne možete mu verovati, a evo i zašto

LAV

Posao
Napokon se vraćate u svoje prirodno stanje, jer Mars ulazi u vaš znak 11. juna. Imate sve predispozicije da se silovito obrušite na posao i prilike kojih će biti. Zato ste tokom ove sedmice spremni na odlične dogovore jer ste ubedljivi. Kao na filmu imate i dajete ponude koje niko ne odbija. Negujte svoje unutrašnje vizije da bi znali kuda ste poslovno krenuli.
Ljubav
Vaša veština govora je neprevaziđena, a mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Blizancima daje vam priliku da sve što treba da ostane tajna sakrijete odlično. Svakako dobra organizacija odlični pregovori sa još boljim dogovorima.Sve to poboljšava vaš emotivni i ljubavni život.
Zdravlje
Veoma ste zdravi i vitalni.

DEVICA

Posao
Merkur je retrogradan, ali kao nosilac delimičnog pomračenja Sunca i mladog Meseca u znaku Blizanaca stalno vas vraća unazad. Potrebno je da popravite organizaciju poslovanje da bi napredovali. Zato univerzum daje tri prilike godišnje da rekonsturuišete greške. Imate lepe prilike za nove projekte koji se naslanjaju na preporuke.
Ljubav
Kao planete i vi se vrtite u večnom krugu ljubavi iz kojeg ne umete da nađete pravi put. Ovo je sedmica u kojoj imate priliku da počnete ponovo i da povratite osobu koju ste negde usput izgubili. Veoma su specifične energije kada su emocije u pitanju ali je sigurno naglašen razgovor. Pa komunicirajte koliko god je potrebno da bi zadržali ili povratili ljubav svog života.
Zdravlje
Nemate hronične tegobe.

VAGA

Posao
Vi ste već započeli novi posao i sada je na redu trud i veliko zalaganje da uspete u svojim poslovima. U tome vam pomaže i mlad Mesec u Blizancima. Ove sedmice je potrebno da verujete u nove i sveže poduhvate iako ne daju trenutne rezultate. Vaše je da radite bez velikih očekivanja pa onda da vas obori iznenađenje i nagrada.
Ljubav
Osetljiviji ste više nego obično što uzrokuje nestabilana osećanja. Zato na polju ljubavi imate promenljivo ponašanje prema partneru. Nije to što njega zbunjujete nego što ni vi ne znate tačno šta osećate. Imate dovoljno vremena da počnete novu ljubav, ili da se ako baš mora vratite staroj.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Čuvajte se magle koju Neptun stvara i ne verujte u prazna obećanja koja nemaju podlogu. Ipak, sa druge strane imate više pozitivnih poslovnih početaka u ovoj nedelji nego od početka godine. Tako da se ne brinete o prihodima i poslu koji će biti veći i jači nego do sada. Finasije stižu iako će odmah otići na drugu stranu.
Ljubav
Niste više u površnoj vezi jer se produbila i može vam doneti mnogo ozbiljniju priču kada su emocije u pitanju. Nije nemoguće da krenete u novi zajednički život sa partnerom a da to bude početak bračnog života. Ove nedelje tretirate ljubav kao najvažniju stvar na svetu i zato dobijate nazad ono što ste oduvek želeli a to je bliskost.
Zdravlje
Čuvajte se povreda i padova.

Svi rođeni u znaku VAGE prepoznaće kod sebe ovih ŠEST mana!

STRELAC

Posao
Puno razmišljate, a ništa da smislite. Nema pameti u kalkulaciji, ipak je to čista matematika. Međutim, ove sedmice uz delimično pomračenje Sunca u vašem opozitnom znaku i Neptuna koji muti pamet nema pametnih poteza. Nekako ste u magli predrasuda nesporazuma nemoguće komunikacije i nadasve nepromišljenih poteza. Nalazite se u danima iluzije i nemogućih dogovora.
Ljubav
U ljubavi imate hrabrosti ali nemate volje. Imate ljubavi ali nemate kome da je date. Ovo je sedmica koja uz Neptuna i retrogradnog Merkura čini komplikovanu emotivnu situaciju. Neki od vas ne mogu sa partnerom ali isto tako ne mogu ni bez njega. Donosite brze odluke pa ih još brže menjate da bi doneli sledeće. Ipak, krajem nedelje uz svo ludilo koje vam se prosulo na glavu imate prijatelje koji će vam razbistriti mozak. Potražite savet od proverenih ljudi.
Zdravlje
Stomačni problemi su vezani za unutrašnju nervozu.

JARAC

Posao
Kao nikada do sada spremni ste na rizike. I pored toga, vi ste ušli u fazu stabilnih finasija. Tako da je ovo sedmica predviđena za nešto neobično, drugačije i svakako orginalno. U stanju ste da prihvatite neobične poslovne ponude i ljude koji ih donose. Otvoreni ste za svaku saradnju pa i onu koja nosi rizik. A najbolja je ona koja vam dolazi od saradnika sa kojima već dugo poslujete.
Ljubav
Malo ekscentričnosti neće ni vama škoditi. Čak i ljubav preko žice ili preko društvenih mreža može biti veoma aktuelna Venera i Uran se blagim aspektom druže ove nedelje. Ove sedmice uživanje zabava i opuštanje pojavljuju se na mestima gde ih najmanje očekujete. Krajem sedmice možete očekivati ljubavno uzbuđenje i strast. Neka se i vama posreći letnja ljubavna priča koja počinje u ovoj nedelji.
Zdravlje
Dobro se osećate i zdravi ste.

VODOLIJA

Posao
Ako vam je dobra natalna priča, vi imate odličnu nedelju ispred sebe. Pomračenje Sunca u Blizancima zajedno sa mladim Mesecom donosi vam mogućnost brzih odluka i munjevite reakcije kada je poslavna aktivnost u pitanju. Osetićete bitan astrološki događaj eklipse 10. juna, pa se nadajte novim svežim promenama. Sada je reč bitna i važna, a komunikacija još bitnija. Vi ste u tački plodonosnih početaka bez velikih reflektora. Zato vam nije potrebna publika jer ste zauzeti isprobavanjem sa više novih stvari.
Ljubav
Vi niste u dilemi, nego u trilemi. Birate, mislite, smišljate, a nikako da vam dođu rešenja na emotivnom planu. Imate previše ljudi oko sebe, a mogućnosti se tripliciraju. Nije lako da uz planetarne događaje eklipse u Blizancima doneste odluke, jer vas Neptun zbunjuje i daje netačne perspektive. Ovo je sedmica novog semena koje sadite za budućnost. Pitanje je koje ćete seme ili partnera odabrati, jer takav će vam plod izrasti. Savet univerzuma je da izaberete mlado, zdravo i vitalno seme.
Zdravlje
Odlično se osećate, ako izuzmemo unutrašnju napetost.

RIBE

Posao
Ovo je sedmica nemilih dogovora. Pristajete na poslove koji vam ne odgovaraju. Ove sedmice na vas deluje delimično pomračenje Sunca u Blizancima pa možete očekivati problem sa ugovorima dogovorima i svim poslovima vezanim za komunikacijske tehnologije. Međutim, vreme je da se čuje vaš glas ili zahtev pa progovorite o sopstvenim potrebama. Finasije su vam toliko nejasne da ni sami ne znate gde vam ide novac. Pokušajte krajem sedmice da se bolje organizujete. Pišite ako niste do sada vodili evidenciju gde i koliko trošite.
Ljubav
Jako ste emotivni i to se vidi, iako želite da sakrijete kroz prijateljski pristup. Odličan period je da iskažete sve što želite. Pokušajte rečima da objasnite šta je to što vam smeta u vezi ili braku. Razgovor može učiniti čudo, iako vi ne verujete u to jer ste navikli da se neke stvari podrazumevaju. Krajem sedmice možete biti iznenađeni koliko je dobro olakšanje posle iskrenog razgovora.
Zdravlje
Nemate zdravstvene tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar