Četvoro dece ne zna da im je majka POGINULA: Nakon nesreće kod Loznice četiri porodice zavijene u crno

Četvoro mlađe dece još ne zna da su izgubili majku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTV Pink,Tanjug

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dva dana kod Tekeriša nastradale su četiri osobe, a dve se još nalaze na bolničkom lečenju. U stravičnoj nesreći povređen je dečak (13), a njegov otac je pušten na kućno lečenje. Dečakova majka podlegla je povredama.

Radojka, Sofija i Radislav iz Jadranske Lešnice nisu ni slutili da će put do njive gde su brali jagode biti koban.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na uključenju na magistrali put Šabac-Krupanj na njihov kombi je naleteo šleper i usmrtio ih na mestu. Rođaci prijatelji i komšije ne veruju da ih više neće videti žive. Ljude koji su i pored svakodnevnog rada na njivi bili nasmejani i orni za posao.

Nema ona nikoga osim mene. To mi je rođena tetka – kaže sestrić stradale Radojke Jovan Mršić.

Sofija je u nadnicu krenula sa suprugom i sinom. Poginula je od siline udarca. Trinaestogodišnji sin je u bolnici i ima povrede jetre i slezine, a suprug je pušten na kućno lečenje.

Četvoro mlađe dece još ne zna da su izgubili majku.

– Bila je takva majka da ne znam da li se takva rodila – kaže komšija Stevan Jagoš.

U susednom selu Joševa, ispred kuće vozača kombija Gorana Mršića, muk i tišina. Otac Živadin skrhan bolom kaže da je brzo došao na mesto nesreće.

– Baš na toj skretnici je i brdo i žbunje. Ne možeš nikoga da vidiš. Pokušao je da izbegne šleper, ali nije uspeo – kaže otac nastradalog čija je snaja Ljiljana takođe bila u kombiju u lekari joj se bore za život.

– Samo da ona bude dobro kako bi decu izvela put. Makar da ostane ona sa tom sitnom dečicom, ima ih četvoro. Da imaju bar nekoga – kaže Živadin koji je na izmaku snage.

 

Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar