Riki Martin progovorio o ŽENAMA sa kojima je bio pre priznanja da je gej: Osećao sam se PRELEPO

Priznao i zbog čega se kaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Telemundo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularni muzičar Riki Martin 2010. godine sve je iznenadio priznanjem da je gej.

Ono što je dodatno čudilo jeste činjenica da je godinama bio u vezi sa devojkama, i to sve samim lepoticama. On je sada objasnio da nikoga nije zavaravao i da je među njima bilo hemije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao – rekao je on za magazin People.

Njegova seksualna orijentacija oduvek je zanimala sve i često su ga pitali o njoj, ali pevač nije bio spreman da govori na tu temu. Sada je priznao i da li se kaje zbog toga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ricky Martin (@ricky_martin)

-Mnogi me pitaju da li bi učinio nešto drugačije. Pa možda bih pre 2010. godine u intervjuu kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji otkrio da sam gej. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam ja, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate nalazite se između života i smrti – rekao je Riki za pomenuti medij.

Podsećamo, on je u vezu sa sirijsko-švedskim slikarem Džvanom Jozefom uplovio 2016. godine, a već u novembru 2017. su se verili. U januaru naredne godine pevač je potvrdio da su se venčali u ttajnosti. Njih dvojica imaju četvoro dece koju je na svet donela surogat-majka.

Pre Džvana, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom, pre njega je bio u vezi s Nejtanom Lejnom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene. Na popisu devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lili Melgar, Rebeka de Alba i Gabrijela Sabatini.

Riki Martin otkrio kako je objasnio sinovima što imaju DVA OCA: Moderni smo



Izvor: Objektiv.rs, People

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar