Nadrilekarka i sama ima OŽILJKE: Kad se Olgica pojavila na saslušanju, svi su primetili jednu stvar

Markanovićeva se tereti za teško krivično delo protiv zdravlja ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram,Facebook

Olgici Markanović, koja se sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, određen je pritvor.

Ona je juče saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Olgica, koja se tereti da je unakazila više osoba svojim estetskim „zahvatima”, negirala je juče kod tužioca krivicu i izjavila da su usluge koje je pružala pacijentima bile kozmetičke prirode.

– Izjavila je da se nije predstavljala kao stručnjak iz oblasti medicine, te da je tretmane pacijentima pružala uređajem plazma-pen, koji ne predstavlja medicinsko, već kozmetičko sredstvo.

Izjavila je i da je posedovala sertifikat za upotrebu tog uređaja, a pretpostavlja da su zdravstveni problemi kod oštećenih pacijenata mogli nastati usled nepridržavanja striktnog uputstva za adekvatni oporavak (korišćenjem solarijuma ili izlaganjem suncu pre nego što se koža oporavila) – rečeno je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Otkrivena ŠOK ISTINA o Ceci! Zbog ovog snimka ne želi da joj se ime pominje (FOTO)

BILA VIDNO UPLAŠENA

Lažna doktorka je juče dovedena u tužilaštvo iz Centralnog zatvora. Najpre je u hodniku sedela sa advokaticom, a delovala je vidno uplašena. Na sebi je imala sako sa crno-belim pepito uzorkom, farmerke i patike.

Slike sa Instagrama daleko su od lepote koju je tamo reklamirala, jer samozvana lekarka na licu ima ožiljke koje nije uspela da sakrije ni šminkom. Pažnju prisutnih privukla je njena visina od oko 180 centimetara i mršavost.

– Saslušanje kod tužioca trajalo je nekoliko sati, a zatim je sprovedena kod dežurnog sudije za prethodni postupak Katarine Stanković, kojoj je takođe dala izjavu. Ispred sudnice ju je čuvalo čak pet stražara! – rekao je izvor Objektiva.

Markanovićeva se tereti za teško krivično delo protiv zdravlja ljudi. Sud je prihvatio predlog tužilaštva da se Markanovićevoj odredi pritvor do 30 dana.

Pišu: K. KAPISODA – D. ĆURUVIJA

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 4. JUN

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar