Pojavio se JEZIVI SNIMAK iz vazduha: Saobraćajna nesreća kod Loznice potresla celu Srbiju (VIDEO)

U kombiju se nalazilo sedmoro meštana okolnih sela Joševe i Miline

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube/Loznica Info

U sudaru kombija i kamiona koji se dogodio jutros oko 6.30 časova na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš, kod Loznice na licu mesta poginuli su vozač kombija Goran M. (49) iz Joševa, Radojka J, Sofija B. i Radislav T. iz Jadanske Lešnice. Pojavio se i snimak iz vazduha nastao posle nesreće.

Očevidac smatra da je nesreća nastala zbog raskrsnice, koja, kako je naglasio, “niti ima znaka niti je pregledna”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Meštani naglašavaju da put na kome se sudar dogodio nije prometan, ali je raskrsnica nepregledna. Prema nezvaničnim infomacijama, do nesreće je došlo kad je na kombi koji je pokušavao da se priključi na magistralu, naleteo kamion, koji je dolazio iz pravca šabackog sela Volujca.

U kombiju se nalazilo sedmoro meštana okolnih sela Joševe i Miline. Poginuli su Goran M, Radojka J, Sofija B. i Radislav T.

Teške povrede dobili su S. Z. i D. Z.

U Opštu bolnicu u Loznici primljene su dve osobe povređene u jutrošnjem udesu kombija i kamiona kod Tekeriša.

U bolnici je operisan trinaestogodišnji dečak koji je imao povrede trbuha, u stabilnom je stanju za sada i nalazi se na intenzivnoj nezi, dok je na Odeljenju ortopedije zbrinuta treća lakše povređena osoba koja je, saznajemo, puštena na kućno lečenje, navode Lozničke novosti.

Pogledajte video Loznice info:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

  1. Jasno kao dan, vozač kombija je izleteo na magistralni put a da nije makar usporio i proverio da li ima drugih vozila. Ubio je sebe ali i još 4 nedužne duše koje su mu sedele iza leđa.

    Odgovori

Ostavite komentar