“Sinoć je branio svoju decu”: Oglasila se Čedina žena nakon incidenta na Novom Beogradu

Čedomir Jovanović izazvao je sinoć incident u jednom lokalu, nakon čega je odvežen u policijsku stanicu radi davanja izjave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića posle incidenta koji je sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu huligana na njenog muža.

Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje huligana, najčešće ispred zgrade u kojoj žive i da je policija uredno obaveštavana o tome. To se, kaže, dogodilo i sinoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug je došao kući, izašao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovao – kaže Jelena Jovanović.

Nadam se, kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

– On nije nasilnik, već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma – kaže Jelena Jovanović.

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje.

– Ugrožena je bezbednost nase porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Često slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača.

Mediji su sinoć javili kako je sinoć Čedomir Jovanović izazvao incident u jednom lokalu na Novom Beogradu,posle čega je odvezen policijskim vozilom, ne navodeći ni povod ni druge učesnike tog incidenta.

Jovanović je jutros izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar