Celu noć sam vodila ljubav s najboljim drugom, a ujutru sam POBEGLA jer mi je u glavi samo JEDNA stvar

Ne zna šta da mu kaže zbog toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada s prijateljem želite nešto više, ali ne znate kako to da mu kažete, vremenom će to početi da vas izjeda.

U takvoj situaciji se našla jedna Engleskinja koja je ispričala priču kako je nakon seksa sa svojim drugom počela da se zaljubljuje u njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On i ja smo se upoznali na fakultetu i od tada smo bliski prijatelji. U tom periodu sam se ja zabavljala sa njegovim prijateljem, ali sam primetila da sa njim imam mnogo više interesovanja. Većinu slobodnog vremena smo provodili zajedno, nakon diplomiranja i preseljenja u različite gradove, nastavili smo svakodnevno da se čujemo i da šaljemo poruke jedno drugom.

– Sa njegovim drugom sam bila u vezi 4 i po godine. Bila je to toksična veza, a moj drug je brinuo više o meni u tom periodu nego moj dečko. Kada smo se moj bivši i ja svađali, drug me je tešio, ali nikada ništa nije pokušavao. Kada je moj drug ušao u ozbiljnu vezu nekoliko godina kasnije, to je takođe bila loša veza, a ja sam mu sve vreme bila podrška. Oboje smo samci već godinu dana – objašnjava ona.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

– Za vreme praznika smo se okupili sa našim prijateljima i u vazduhu se osećala napetost između nas dvoje. Ostali smo budni do zore razgovarajući o životu, a moja glava je bila u njegovom krilu, međutim, ni tad se ništa nije dogodilo.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Proteklog vikenda sam ga posetila u gradu u kojem živi. On živi u istom gradu gde i moj bivši dečko i još uvek su dobri prijatelji. Bila sam kod njega tri noći. Prve noći smo otišli u bar sa njegovim kolegama, a jedan od njegovih prijatelja nas je pitao zašto ne budemo zajedno. Te noći smo zajedno spavali u krevetu i ništa se nije dogodilo.

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

– Sledeće noći smo išli na žurku, a kad smo se vratili, počeli smo strastveno da se ljubimo. Te noći smo imali dobar, iako pijan seks. Sledeće jutro smo ponovo imali seks, a onda je pokušao sa mnom da razgovara o tome, ali sve što sam htela bilo je da smislimo plan kako ćemo ovo sakriti od naših prijatelja. Pokušavao je da me poljubi kad mi je stigao autobus, ali sam se ja uspaničila i samo otišla.

Foto: Shutterstock

– Znam da je razgovor sa njim neophodan, ali ne znam šta da mu kažem. Ne znam kako se osećam. Stalno zamišljam kako se mazim sa njim i kako imamo jutarnji seks. Niko od nas ne želi da uništi prijateljstvo koje imamo, pa ili ćemo preći na nešto više ili ćemo prestati da imamo seks – završava svoju priču.



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (2)

  1. Pa to je vaš blagoslov od boga. Kada to obostrano nađete nesmete da se stidite. Bili venčani ili ne vi ste blagosloveni. Trošite tu ljubav polako i živite u harmoniji i uravnoteženo do kraja života.

    Odgovori

Ostavite komentar