Moja devojka je bomba u krevetu, i svaki put mi uradi OVO, a tada počinju četiri najčudnija minuta

On ima neobičan problem u krevetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Englez se požalio da zbog određenih poza koje njegova devojka voli, redovno gubi erekciju i ne zna kako da reši taj problem.

– Ja imam 30, a moja devojka 32 godine. Posle okončanja karantina počeli smo da živimo zajedno i sve je sjajno osim jedne stvari – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sramota me je da priznam, ali ja zaista mrzim kada ona preuzme inicijativu u seksu. Kad god je ona odozgo, ili ja ležim na leđima, sve se prebrzo završava.

– U tim slučajevima ja brzo gubim erekciju i seks se završava posle 3,4 minuta. Sa druge strane, kada je kontrola u mojim rukama, nemam nikakav problem – napominje muškarac.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Sada sam već došao u fazu u kojoj strepim od odlaska u krevet. Plašim se da će ona poželeti neku pozu u kojoj ona dominira, a ja ću se ponovo obrukati, i za nju će seks biti katastrofalan – iskren je Englez.

Odgovor terapeuta: Pojedine poze mogu da budu veoma osetljive za muškarce, naročito ako podrazumevaju seks pod određenim uglom.

Foto: Shutterstock

Ako već imate zajedno seks, trebalo bi da budete u stanju da sa njom otvoreno razgovarate o svom problemu. Objasnite joj da biste voleli da vođenje ljubavi traje duže, ali da toi jednostavno nije moguće u određenim pozama.

Takođe, možete da joj predložite i da probate neke alternativne tehnike.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar