“Upoznaću Anu sa novom devojkom”: Rasta progovorio o bivšoj SUPRUZI i otkrio da li nosi NANOGICU

Reper otkrio sve ono što zanima javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Reper Stefan Đurić Rasta dok ček nanogicu provodi vreme sa ćerkom Tarom, koju ima sa pevačicom Anom Nikolić.

Reper je nedavno osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog posedovanja narkotika, otkriva za „Blic“ da je u pritvoru, u kojem je tri i po meseca, imao vremena za razmišljanje o svojim postupcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja još uvek nemam nanogicu. Kao finalnu kaznu sam dobio nanogicu koju ću nositi godinu dana. Sada postoji proces kada se čeka da fizički ta nanogica bude stavljenja i krene mera kućnog pritvora. Nanogica je nešto što skraćuje kretanje, s tim što ću imati prilike da dolazim i radim u studiju, jer sam tu zaposlen. Direktor sam firme i držim studio. To je nešto što je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogicom ću to moći da radim, potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću prilike da šetam jedno vreme i imam slobodu – kaže Rasta, koju je tri i po meseca proveo u zatvoru.

– Trudio sam se da u tom periodu radim kreativne stvari i da se posvetim sebi. Uvek gledam da racionalizujem situaciju. To me je nateralo se preispitam. Gledao sam da najviše čitam i posvetim se sebi. Trenutak sreće je kada sam poslednjeg dana dobio rešenje da sam pušten iz pritvora. Sjedinio sam se sa tim svim ljudima i možda je to bio i najtužniji i najsrećniji momenat u isto vreme. Jedine posledice koje sam dobio je to što sam se ugojio 20 kilograma. Iznenadio sam se kad sam stao na vagu. Doslednost me je koštala u svemu ovome – poručuje Đurić i napominje kako je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom Anom Nikolić.

– Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala bogu da imamo takav dar od boga. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je neko ko je iskren do besvesti, što nije dobro, tako da bih to naveo kao i manu. Nikada mi nismo bili u svađi, da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer tako živim i to je moj način života. Možda budem i radio pesme za Anu, zašto da ne? – otkrio je Stefan kome je ćerka centar sveta.

– Volela je da bude u mom prostoru gde živim. Bilo je par situacija kada je sa bakom i dekom odlazila negde i uvek ih je pitala „hajde da se vratimo kući, možda će tata da dođe“. Kada sam došao u dom, ne mogu da opišem koja je to bila radost i euforija. Koliko je to iz tog malog bića bila velika količina ljubavi. U sekundi mi je popravila raspoloženje. Uvek sam bio blaži roditelj, ne znači da je to uvek dobro. Prosto ja sam otac i ona je meni ćerka, slab sam na nju. Kao ženskom detetu joj ne bih preporučio da se bavi ovim poslom, ali ću uvek biti tu za nju – govori reper koji radi na novim projektima.

Foto: E-Stock/ A. Nalbantjan

– Radim ceo album potpuno novoj izvođačici koja će iznenaditi publiku. Neki novi ja u ženskom maniru, sama pravi sve i komponuje. Neverovatan talenat, spretno smo je skrivali od svega. Radim i na svom albumu, to je nešto što sam doneo iz pritvora. Napisao sam 20 pesama, izabrao sam osam koje će izaći na tom projektu. Pesme su apsolutno autentične. Takođe u planu je i projekat koji će biti planiran u serijskom formatu, naći će se i mnogi ljudi iz filmskog sveta. Pritvor me je inspirisao za novu muziku koju stvaram – zaključuje Stefan Đurić Rasta za „Blic“.

Stefan Đurić Rasta
Screenshot Youtube

UPOZNAĆU ANU SA NOVOM DEVOJKOM

Rasta je istakao da bi rado upoznao novu devojku sa Anom Nikolić.

– Ja sam zaljubljen, imam ćerku koja mi najviše na svetu znači. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i kao neko ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav i bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti.

Rasta objavio fotografiju sa ćerkom, a ovaj detalj je mnoge ZGROZIO! (FOTO)



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar