Taki otkrio sve o PRODAJI imovine zbog Janjuša i rekao: Ne bih im došao na SVADBU, obrukao je porodicu

Majin otac priznao i da je zaljubljen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, ne može da podnese vezu naslednice sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa je odlučio da proda porodičnu imovinu, kako ona slučajno ne bi dospela u ruke bivšeg košarkaša. Taki je na
Instagramu oglasio svoja dva placa, a za štampano izdanje Objektiva je otkrio detalje prodaje, ali i još mnogo toga.

– Prodajem ta dva placa i šumu na Avali, sada baš idem do Avale da vidim kako momci seku i čiste šumu. Placevi su na Voždovcu, ovo aktuelno naselje prekoputa Stepe Stepanovića, to je moja dedovina, cena za te placeve je 8.000 evra po aru, to mu dođe tu oko 1.000.000 evra, imaju svi da me vole – izjavio je Taki kroz smeh i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Privatna arhiva

– Imam samo Maju, da oni to ne bi prokockali, dali na doboš, bolje da ja uložim u nešto pametnije.

Prodajete jer planirate ulaganje u nešto drugo?

– Zaljubio sam se i ja malo i hoću da uživam u životu, da idem u neke egzotične krajeve. Pre svega zbog Janjuša sve prodajem, ali tata će da obezbedi svoje dete. Novac ide u banku, a Maja će dobiti jedan dobar lokal, koji će najverovatnije biti i opremljen kada ona izađe iz rijalitija. Ima 25 godina, sve sam joj pružio. Videli ste kakav sam joj rođendan napravio od 5.000 evra, haljine, najnoviji parfemi, dva para naočara od 1.000 evra, samo torte su bile 1.000 evra. Želeo sam da je fasciniram, ali ona je slepo zaljubljena u Janjuša, koji je podložan porocima. Taj čovek ne sme više da mi izađe na oči! Ljudi koji su unutra bolje vide to da je on sa njom iz koristi.

Šta ako se desi da njihova veza opstane i dođe do braka?

– Ne bih došao na svadbu, ne želim da ga vidim. Svoju porodicu je obrukao na televiziji, sutra će to uraditi i Maji. Moja ćerka se zaljubila, ispričao joj je šarenu lažu, nije zbog Maje napustio brak, imao je i pre još dve-tri devojke iz rijalitija. Pravi žrtvu od sebe i misli da će preko Maje da dobije kućicu, e pa, teško da će se to desiti.

Foto: Privatna arhiva

Da li biste prihvatili unuče od Janjuša?

– Ne zanimaju me njihovi unuci, ne želim da čujem za to!

Da li ćete odgovoriti Maju od veze sa njim posle rijalitija?

– Naravno da hoću! Pokušaću da je sklonim iz Beograda, imam biznis u Švedskoj, moram tamo da odem. Za njen rođendan sam imao telefonski poziv koji mi je produkcija omogućila, sve sam joj rekao, ali je posle deset minuta otišla kod njega, isprao joj je mozak.

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 31. MAJ

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ana Rakić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar