ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 31. maja do 7. juna: Venera u Raku će dobro razdrmati neke znakove

Blizanci će se izboriti sa poslovnim obavezama, Lav je u svađi sa rečima, a Vaga bi mogla da ima problem sa osetljivom kožom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/user15285612

OVAN

Posao
Pozitivna nedelja kada se pitate kako će vam ići posao, tako da početak nedelje obećava dobar fokus i veoma produktivan poslovni plan. Vaše mogućnosti napredovanja su na visokom nivou, pa se potrudite, tako što ćete biti veoma aktivni. Nije nemoguće da dobijete unapređenje
Ljubav
Veoma ste senzitivni i emotivni jer će Venera ući u znak Raka 02.06.2021. Naglašeni porodični odnosi koji idu u pozitivnom pravcu doneće radost u vašu svakodnevnicu. Zadovoljni ste emocijama koje vam daje vaš emotivni partner. Krajem nedelje imate manji izazov jer će Mars biti u nepovoljnom aspektu sa Venerom u Raku. Zato neke manje nesporazume možete brzo izgladiti.
Zdravlje
Pojačana alergija.

BIK

Posao
Povećani troškovi oko uređenja kuće ili poslovnog prostora. Ipak, imate izvesne dobitke koji neće biti dovoljni za sve što ste naumili. Vaš vladar Venera je u prirodnom polju komunikacije pa možete očekivati podršku od roditelja ili bliskog rođaka. Novac vam tokom sedmice neće zadavati veće glavobolje ako ga budete racionalno trošili.
Ljubav
Ovo je nedelja mekanih osećanja, pa nema mesta posesivnosti i ljubomori. Ipak, sredinom sedmice imate manji problem oko ulaganja novca. Partner ima jedan plan, a vi drugi. Krajem nedelje dolazite do zajedničkog rešenja bez mnogo sukoba.
Zdravlje
Imate manji problem sa zdravijom ishranom koju uporno izbegavate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Merkur je i dalje retrogradan, pa će vas vratiti unazad na rešavanje poslovnih problema koji su zaostali ili bili zakočeni. Bez obzira na sve aspekte, vi ćete se, iako u haosu od obaveza, izboriti sa mnogim poslovnim izazovima. Krajem sedmice imate nove ideje i motivaciju da rešite i nerešivo.
Ljubav
Nedelja puna lepih emocija. To vam Venera u Raku donosi blagostanje u domu i porodici. Međutim sukobe možete imati oko ulaganja novca i to krajem sedmice, jer su vam planovi različiti. Neko od vas troši više nego ste isplanirali.
Zdravlje
Nemate hronične tegobe.

RAK

Posao
Menja se vaša energija na poslu i sa poslovnom okolinom. Osetićete značajnu stabilnost, ali budite oprezni u novim poslovnim projektima. Venera ulaskom u vaš znak vam donosi povoljnu klimu u vašim poslovnim aktivnostima. Ipak, krajem nedelje obratite pažnju kome poklanjate poverenje. Neke stvari nemojte ostaviti nejasne, pogotivo ako sklapate saradnju sa novim poslovnim partnerima.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj će vam Venera u vašem znaku pomoći da stabilizujete emotivne odnose, iako su bili dosta uzdrmani. Podrška koju ćete dobijati i davati emotivnom partneru opisaće odličnu ljubavnu i emotivnu priču. Imajte poverenje u osobu koja je to već zaslužila.
Zdravlje
Povedite računa o reproduktivnim organima.

Saznajte kako vas drugi vide i komentarišu na osnovu horoskopa: Jedan znak ostavlja najgori utisak!

LAV

Posao
Mars će tek sledeće sedmice ući u vaš znak tako da i dalje nemate potrebnu motivaciju za neke određene poslovne aktivnosti. Trpite veliki unutrašnji pritisak i osećate veliko nezadovoljstvo. Ipak, krajem sedmice popušta tenzija i vi možete neke poslovne stvari nekako dovesti do cilja.
Ljubav
Osećate ljubav i bliskost, ali ne umete da iskažete kada treba i to u određenom trenutku. Jednostavno ste se posvađali sa rečima i uvek kažete ono što izaziva sukob sa partnerom. Krajem sedmice imate veću mogućnost da razmislite pre nego izgovorite ono što zaista mislite. Partner se povukao i čeka vaš potez ili izvinjenje.
Zdravlje
Dobro se osećate, ali imate problem sa pritiskom.

DEVICA

Posao
Povoljnija poslovna atmosfera ove sedmice na vašem poslu donosi vam i nagrade. Imate dobre izglede da stabilizujete poslovne projekte jer ste manje tvrdoglavi u sopstvenim stavovima. Krajem sedmice, posle brzoplete pogrešne odluke, brzo se ispravljate i uspostavljate dobar tok biznisa.
Ljubav
Iako će Venera omekšati vašeg partnera, ne uzdajte se puno u njegova obećanja. Ništa nije gotovo dok ne kažete da je stvarno kraj. Imate mogućnost dobrih porodičnih odnosa i lepe komunikacije koja je bila svedena na najmanji nivo. Iskoristite kraj sedmice i poboljšajte još više komunikaciju sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Klonite se opijata i cigareta.

VAGA

Posao
Vaš trud i rad nailaze samo na zidove i prepreke. Ipak, nemojte odustati jer svaki dan je kod vas potpuno drugačiji, tako da ove nedelje imate fantastične poslovne uspehe, ali i poneki potpuni debakl. To nije razlog da posustanete i odustanete, već da napravite zaokret koji će vam doneti lakšu situaciju u karijeri i novcu.
Ljubav
Venera u Raku donosi vam nove, sveže i povoljne promene ako ste u dugoj emotivnoj vezi ili braku. Zato se spremite na promene u razgovoru jer ćete biti mnogo blaži ali i iskreniji. Zato vam to donosi manju stabilnost u emotivnim odnosima. Krajem sedmice brzo rešavate nesporazume oko ulaganja novca.
Zdravlje
Mogući problem sa osetljivom kožom.

ŠKORPIJA

Posao
Ova nedelja počinje veoma neobično, jer sve što ste isplanirali ne može da se ostvari. Stvari vam idu haotično i bez reda. To vas izluđuje do te mere da ulazite u sukob sa saradnicima. Ipak, sa druge strane krajem nedelje imate dobre predispozicije da predstavite novi poslovni projekat.
Ljubav
U ljubavi ste ove nedelje pokrenuti Venerom iz Raka koja vam donosi bolje odnose i jačanje bliskosti. Tema ove nedelje je produbljivanje ljubavi i osvetljavanja potreba da bi imali što kvalitetniji odnos. Krajem nedelje imate prolazni sukob sa voljenom osobom zbog kvadrata Neptuna i Merkura, pa će opet iskrenost biti u fokusu.
Zdravlje
Nemate bitne probleme sa zdravljem.

Sada je vreme za ispravljanje starih grešaka! Saturn ovog leta daje drugu šansu svim znacima zodijaka

STRELAC

Posao
Neobične sklonosti ka kontroli, ali ipak su povoljne aktivnosti na poslu zagarantovane. Imate odličan osećaj za ulaganje zarad porodičnog napredovanja. Bitno je da imate mogućnost da naplatite neka zaostala potraživanja i dovedete finasijsku situaciju u bolju poziciju. Krajem sedmice imate takođe povoljne mogućnosti da dobijete iznenadnu novčanu podršku.
Ljubav
Nije najpovoljnija nedelja kada je ljubav u pitanju. Borićete se sa poverenjem između vas. Velika volja da poboljšate poverenje u ljubavnom odnosu i usaglasite zajedničke planove neće uroditi dobrim ishodom. Zato je bolje da idete polako, jer ove nedelje ne možete sve probleme u ljubavi rešiti iako to žarko želite.
Zdravlje
Manji problem sa sinusima.

JARAC

Posao
Pomera se vaša poslovna strategija u boljem pravcu. Imate dobar početak sedmice u kojoj ćete ostvariti uspeh sa novim dogovorima. Sredinom nedelje pokušajte da kontrolišete sve ugovore koje potpisujete, jer oni mogu da donesu mnogo dobrobiti na dugi niz godina, ali i štete ako ne vodite računa o svemu. Krajem sedmice Rešavate velike poslovne problem mnogo lakše i bolje nego ste očekivali.
Ljubav
Već početkom sedmice vaši zajednički stavovi se mimoilaze. Zato je potreban kompromis i usklađivanje zajedničkih ciljeva. Krajem sedmice ste pomalo zaneseni i emotivni pa ćete zato pokušati da budete fleksibilniji u emotivnim odnosima, jer očekujete da se dogovorite oko svih bitnih pitanja o budućnosti.
Zdravlje
Imate manji problem sa stomakom.

VODOLIJA

Posao
Intezivna i napeta nedelja je pred vama. Previše obaveza dovode vas do pucanja i uletanje u konflikt sa bliskim saradnicima. Nemate mnogo strpljenja, pa će vam biti bolje da izbegavate neprijatne teme koje su nevažne za vaš posao. Nezadovoljni ste poslovnim partnerom i to vas dovodi do sloma živaca. Ipak, krajem sedmice imate predah kada su stres i pritisak na poslu u pitanju, pa možete da se odmorite.
Ljubav
Vaša nedelja počinje intezivno i kada je ljubav u pitanju. Nemate više nergije da se borite sami sa sobom, pa odlučujete da se prepustite sudbini. Ipak, sredinom sedmice opet imate problem u komunikaciji sa voljenom osobom koji ćete u jednom danu rešiti. Zato krajem ove nedelje imate jasniju sliku o ljubavi i o osobi koju volite.
Zdravlje
Osetljivost na pojedine namirnice.

RIBE

Posao
Nedelja vam počinje odlično i možete pokazati sve svoje sposobnosti i iskustvo u poslovnom ambijentu.Sredinom sedmice imate problem sa organizacijom u privatnom poslu. Zato obratite pažnju na raspored vremena jer ćete biti prebukirani obavezama, pa će mnogi rasporedi biti pomereni, ali ćete krajem nedelje brže rešavati sve zastoje koji se budu isprečili ispred vas. Čak u ovom periodu imate mogućnost pronalaženja novog posla.
Ljubav
Izbegavajte direktne sukobe, jer možete reći i ono što ne mislite. Ipak se opredelite za mirniji razgovor a ne za raspravu. Sklonost neiskrenim izjavama u partnerskim odnosima može napraviti nepopravljivu štetu. Zato nađite način da prebrodite nerazumevanje koje imate sve do kraja sedmice.
Zdravlje
Nemate većih zdravstvenih problema.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar