POBESNEO

Otac Maje Marinković RASPRODAJE imovinu zbog Janjuša: Neću da mi jedan NERADNIK proćerda sve

Ubeđen je da je Janjuš sa Majom samo zbog para

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tv Pink/Printscreen

Otac zadrugarke Maje Marinković Radomir Marinković Taki ne može viđe da podnese njene svađe i tuče sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Nakon što su se ponovo, po ko zna koji put, pomirili, njemu je prekipelo i počeo je da rasprodaje svoju imovinu ubeđen da je Janjuš sa Majom samo kako bi se dokopao njenog bogatstva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Takiju je prekipelo, ne zna više šta da očekuje ni od rođene ćerke, a kamoli od tog Janjuša. On je siguran da Janjuše hoće da se dokopa bogatstva njegove porodice preko Maje, pa je rešio da rasproda vrednu zemlju koju poseduje njegova porodica. Danas je stavio placeve na prodaju. Kad je video da se se oni ponovo pomirli, poludeo je… Ne može prosto da veruje šta se dešava sa njegovom ćerkom i i više ne veruje nikome. Traži za veći plac skoro milion evra. A to je samo početak. Planira još da rasprodaje i da novac drži na sigurnom, strahuje od Janjuševih namera i smata da je to trenutno najbolja odluka – rekao je dobro obavešten izvor za Pink.rs.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Ove navode potvrdio je i sam Taki.

-Istina je da sam stavio dva placa na prodaju. Neću da otkrivam sada moje razloge, ima ih više. Samo ću reći da mi ne pada na pamet da teško stečenu imovinu moje porodice jednog dana proćerda neki lezilebović, neradnik i oportunista kao što je Janjuš. Samo gleda da se prikači Maji, sve on radi iz čiste koristi, samo moja ćerka to nikako da shvati – rekao je Taki besno za pomenuti medij.

ŠOK! Taki SMUVAO bivšu zadrugarku slobodnog ponašanja, kako će reagovati Maja Marinković? (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (1)

  1. Mnogo mladih žena ima mozak između nogama, tako da nažalost, roditelji tu nemogu ništa da pomognu. Tako je zato što u vaspitanju dece više imaju uticaj zadruge, rialitiji, Mitrovići, Marići, Kristijani, polupismeni estradnici i slična bagra od ljudi.

    Odgovori

Ostavite komentar