Tog dana se posvađao sa ženom i sinom! Vlasotinčanin pobesneo posle sukoba: U kući LOMIO sve pred sobom

Osumnjičeni se vratio kući i navodno je uzeo sekiru i počeo sve da lomi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/maxmann

Žena (50) povređena je u četvrtak u selu kod Vlasotinca kada je suprug (53) ostavio automobil na početku litice dok je ona bila u njemu! Vozilo se survalo nizbrdo, a zaustavilo se tek pošto je udarilo u drvo. Nesrećna žena zadobila je povrede glave, a pomoć joj je ukazana u leskovačkoj bolnici. Njen suprug je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Česte nesuglasice

– Tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela, odnosno da li će se muž teretiti za nasilje u porodici ili pokušaj ubistva. To zavisi od težina ženinih povreda – objašnjava izvor. Bračni par je često imao nesuglasice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iz njihove kuće se i ranije čula galama, ali sada je bilo baš strašno. Komšija je vikao, celo selo ga je čulo. Tog dana se posvađao sa sinom, a potom i sa ženom u automobilu. Ne znam gde su krenuli, ali na oko 200 metara od kuće on je skrenuo s puta i izašao iz vozila ostavivši ženu u njemu. Kada je izašao iz vozila, gurnuo ga je niz liticu. Ona jadna nije znala da se snađe i auto je udario u drvo – priča komšija. On dodaje da je žena pukom srećom preživela.

– Uspela je da dozove komšije. Vikala je da zovu policiju i njenog sina i da mu kaže da beži jer mu se otac vraća kući. Uplašila se za život sina jer je Goran besan pošao kući u nameri da napravi neko zlo – objašnjava on i dodaje da su povređenu ženu iz kola izvukli policajci.

Lomio po kući

Prema njegovim rečima, osumnjičeni se vratio kući i navodno je uzeo sekiru i počeo sve da lomi.

– Udarao je u sinovljev motor i traktor. Ma u sve na šta je naišao – kaže sagovornik i dodaje da je više pripadnika MUP bilo na terenu kako bi izvukli automobil.

Narušeni odnosi

Žalio se na sina, ali nije bilo prijava

U ovoj porodici ranije nije bilo prijava za nasilje.

– Iako su supružnici imali nesuglasice i narušene odnose, žena nije prijavljivala nasilje. Navodno, jednom se uhapšeni žalio policiji na sina, pa je patrola izlazila na teren, ali prijava nije podneta jer nije bilo elemenata – kaže izvor, a povodom ovog slučaja oglasio se i zaštitnik građana, koji je pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada tamošnjeg Centra za socijalni rad i MUP.

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar