Mladić iz Žablja posle kraće rasprave IZBODEN nožem: Prizor je bio STRAVIČAN, napadač uhapšen

M. Dž. je dovezen bez svesti, u stanju hemoragijskog šoka sa teškim telesnim povredama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Sve su češći ulični obračuni hladnim oružjem, a u jednom takvom teško je povređen M. Dž. (27) iz Žablja. On je, 22. maja, 15 minuta pre ponoći, izboden nožem. Policija je sutradan uhapsila S. M. (19) zbog pokušaja ubistva.

– Imali su blag verbalni sukob u jednom lokalu u centru Žablja. Nakon toga je S. M. sa drugom automobilom otišao kući, gde je uzeo nož i vratio se. Čekao je na oko 50 metara od lokala – priča očevidac napada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izvor dodaje da je M. Dž. nakon petnaestak minuta izašao iz lokala, a zatim mu je S. M. prišao i nožem ga ubo u donji deo abdomena, nanevši mu teške telesne povrede.

– On je pao i sa znacima šoka je hitno transportovan u Klinički centar Vojvodine, gde je operisan na abdominalnoj hirurgiji. Stanje mu je bilo neizvesno – dodaje naš izvor.

Kaže i da je prizor kojem je svedočio bio stravičan.

Iz Kliničkog centra Vojvodine potvrđuju da je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku noći 23. maja primljen pacijent Dž. M. u pratnji Službe za hitnu medicinsku pomoć.

– Pacijent je dovezen bez svesti, u stanju hemoragijskog šoka sa teškim telesnim povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon blagovremene dijagnostike i urgentnog operativnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog opšteg stanja i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine – kažu iz ove medicinske ustanove.

On se, nakon što je dva dana proveo u veštačkoj komi, probudio i bio šokiran zbog svega što se dogodilo. Ipak, kako saznajemo, polako se oporavlja, te bi za nekoliko dana trebalo da bude otpušten iz bolnice.

Kako saznajemo, sa mladićem koji ga je napao do tada nije imao nikakav kontakt, ali devetnaestogodišnjak važi za osobu koja pravi probleme.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar