Sin spasao ženu na ulici, otac mu iz neobičnog razloga zabranio da daje intervjue

Znao je zašto to radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/asiandelight

Kada je dvadesetdvogodišnji Rami Hanebi iz Lahorea u Pakistanu video onesvešćenu ženu na ulici, u glavi mu je bilo samo jedno – da mora da je spasi.

Rami je prilikom prvog kontakta sa nepoznatom ženom razmišljao samo o tome da bi trebalo da joj izvadi jezik iz grkljana i okrene je na bok, pa tek posle da zove hitnu pomoć i otkriva šta joj se dogodilo.

Momak je spasao ženu koji je dijabetičar na insulinu i po dolasku hitne pomoći ispao je heroj u kraju. Međutim, kada je njegov otac došao na lice mesta, odmah ga je odveo kući i zabranio mu je da priča s novinarima.

Narednog dana dva novinara uspela su da dođu do Ramijevog oca koji je objasnio zašto je to uradio.

– Moj sin je celog života mucao. Imao je velikih problema s tim i tek u poslednje dve godine počeo je da razgovara koliko-toliko kao i ostali. Mucanje je nastalo kada ga je na nekom takmičenju u detinjstvu obuzela trema i zablokirao mu se govor na dva meseca. Ovo što je sad uradio je nešto najlepše što čovek može da uradi, da pomogne osobi u nevolji, ali plašio sam se da će usled stresnog momenta i uzbuđenja ponovo imati problem sa govorom – rekao je otac.

Na sreću, Rami je u društvu oca pristao da da izjavu i sve je proteklo u najboljem redu.

“Kao da je bomba pala”: Vlasnicima automobil PAO na krov kuće, za pola metra izbegli su tragediju (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar