“Kao da je bomba pala”: Vlasnicima automobil PAO na krov kuće, za pola metra izbegli su tragediju (VIDEO)

Neverovatan incident u gluvo doba noći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Eureka Fire Protection District printscreen

Žitelji Eureke, malog mesta u američkoj državi Misuri našli su se u čudu kada su ujutru na krovu kuće njihovih komšija spazili automobil!

Mnogi od njih opazili su neverovatan prizor još u tri ujutro kada se bizarna saobraćajna nesreća dogodila. Na krov kuće bukvalno je sleteo automobil Ševrolet Malibu koji su vozila dva pijana tinejdžera.

– Probudio nas je strahovit tresak. Kao da je pala bomba. Istrčali smo napolje da vidimo da li se to kod nas dogodilo u dvorištu, a onda smo prošetali stotinjak metara dalje i videli da je auto na krovu naših komšija – rekao je Ben Reker iz Eureke.

Odmah su pozvali policiju i vatrogasce koji su se brzo našli na licu mesta. Vlasnici kuće spavali su kada su iznenada iznad glava primetili automobil. Za pola metra izbegli su tragediju.

Vlasnici od šoka nisu želeli da pričaju za medije, ali su zato vatrogasci opisali bizaran incident.

– Muž i žena spavali su u potkrovlju, dok im je dete bilo u drugoj sobi čiji deo krova nije oštećen. Njima je bukvalno iznad glava pao automobil. Točkovi su im bili tik uz krevet koliko su kola svojom težinom probila krov. Ni delovi krova koji su pali nisu ih povredili. Teško je opisati koliko su imali sreće. Tinejdžeri su začudo sami uspeli da izađu iz kola sa krova i siđu na zemlju – rekao je Vilijam Stemberger, zamenik šefa policijske stanice u Eureki za Fox 2.

Vlasnici kuće već su kontaktirali osiguravajuću kuću oko nadoknade štete.

Drama ispred tržnog centra: Devojka SKAKALA po haubi dok je vozilo bilo u pokretu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar