Kada se Samanta okrene svi gledaju u njene GRUDI: Devojka PRESTRAVILA svet ovim fenomenom (FOTO)

Žena ima četiri "dojke" a ovo je prav istina o njenom stanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik/cookie_studio, Youtube/Printscreen

Neobičan medicinski slučaj dogodio se u Los Anđelesu, a pacijentkinja čija je priča zapanjila svet zove se Samanta. Ona je za tamošnje medije otkrila da su joj se nakon porođaja ispod pazuha javile dve “dojke”, zapravo poveće izrasline.

Neobično da, ali tu nije kraj. Samanta tvrdi da joj je, tokom dojenja, iz “lažnih dojki” curelo mleko.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Imam dva para sisa i iako većina misli da je to zabavno, zapravo nije – ispričala je ova Amerikanka koja se prijavila za popularni rijaliti šou u kojem su učesnici sa neobičnim “anomalijama”, podrvrgavani estetskim zahvatima.

Samantu je toliko bilo sramota zbog ovih izraslina, da je na dan svog venčanja bila potpuno prekrivena, a istovremeno je neprestano trpela bolove kad se odeća trela o izbočine.

Foto: Youtube/Printscreen

Samantin suprug Frenk ispričao je da i njega mnogo boli Samantino stanje, kao i da se nada da će ona prevazići ove probleme i jednog dana imati dovoljno samopuzdanja da nosi haljine bez rukava.

Kada smo se venčali, Samanta nije bila u stanju da obuče venčanicu iz snova jer je to haljina bez rukava koja je otkrila anomalije na njenim pazusima. Nadam se da će jednog dana moći da nosi haljinu kakvu je oduvek želela.

Hirurg Teri Dubrov otkrio o čemu je reč. Samanti se zapravo nakupilo potkožno tkivo ispod pazuha, a problem bi mogao da se reši jednostavnom liposukcijom.

Foto: Youtube/Printscreen

Zapravo njegova dijagnoza je potvrdila da se ne radi o ozbiljnijem problemu, poput rmlečnih žlezda u pazuhu ili problema sa štitnom žlezdom, a koji bi mogli da izazovu komplikacije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar