Želite da izgubite kilograme? Pokušajte uz neki od ova tri napitka!

Svima su lako dostupni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Credit line: Shao-Chun Wang / Stock Budget / Profimedia

Mnogi od nas bi voleli da imaju makar poneki kilogram manje, ali mnogi od nas isto tako ne znaju ni da to mogu da postignu uz tri, prilično jednostavna napitka.

Početak dana uz čašu vode sa limunom je, maltene, ritualno iskustvo za mnoge ljude koji pokušavaju da izgube kilažu.
Međutim, loša vest glasi da vas voda neće magično osloboditi viška kilograma. Nijedno piće vam neće samo od sebe pomoći u mršavljenju, ali postoje napici koji u kombinaciji sa zdravim načinom života mogu malo da poguraju proces gubljenja kilograma. Za početak isprobajte ova tri napitka!

Kafa

Foto/Pixabay

Istraživanja su pokazala da vas konzumacija kafe pre vežbanja može podstaći da vežbate duže i intenzivnije, a to znači da ćete u tom slučaju trošiti više kalorija. Ali, da bi trik sa kafom funkcionisao morate da pijete čistu crnu kafu (možete da dodate malo stevije), s obzirom na to da bi dodavanjem mleka i šećera poništili sve učinke svog intenzivnijeg gubljenja kilograma.

Obična hladna voda

Foto/Pixabay

Zamenite limun šakom leda – hladni napici podstiču vaše telo da troši više energije kako bi održalo svoju normalnu telesnu temperaturu. To znači da, primera radi, dve litre hladne vode na dan mogu dapomognu telu da potroši dodatnih 100 kalorija. Radite ovo svaki dan i za godinu dana možete da izgubite i to 4,5 kilograma!

Zeleni čaj

Foto/Pixabay.com

Ne samo što zeleni čaj ne sadrži nijednu kaloriju, već može da vam pomogne u sagorevanju masnoća i gubitku neželjenih kilograma. Pripremite svež zeleni čaj bez ikakvih dodataka, a izbegavajte kupovni (već pripremljen) jer on sadrži manje antioksidanasa (ali zato, verovatno, ima dodatne šećere). Takođe, izbegavajte i dodatke za zeleni čaj koji mogu da se kupe u prodavnicama, a koji sadrže nezdrave doze sastojaka izvučenih iz samog čaja.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Disanjem do željenje kilaže? Da, moguće je – evo i kako!

Kako vežbati sa polomljenim prstom: Ovaj fitens program rešava vaše muke



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar