Danijela je zavisnica od žurki kojoj je sad zabranjeno da pije: Zbog ovog incidenta, razbesnela je i decu

Ovog puta stvarno je pretetala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/DanielleWilliams

Britanki Danijeli Vilijams (30) izrečena je na sudu zabrana od 90 dana konzumiranja alkohola, uz pratećih godinu dana društveno-korisnog rada nakon što je izazvala seriju incidenata prošle nedelje.

Jedva čekajući da se prekine karantin na Ostrvu, Danijela je prema sopstvenom priznanju ozbiljno krizirala zbog nedostatka provoda i žurki.

Zbog toga je, kada su ponovo otvoreni pabovi i restorani bila kao “puštena s lanca”. Već druge večeri od popuštanja mera, Danijela je napala konobara jednog paba pljunuvši ga u lice kad joj je doneo pogrešno piće.

Sat vremena kasnije kada je već bila “mrtva pijana”, šamarala se sa dve gošće oko slobodne stolice, da bi na kraju pala u nesvest.

Kada je došla hitna pomoć na lice mesta, čim se probudila – udarila je lekarku pesnicom u lice izbivši joj zub!

– Napravila sam veliku glupost i kajem se. Znam da sam to i u prošlosti puno puta govorila, ali sada mislim zaista tako. Celog života išla sam od žurke do žurke dolazeći svako drugo veče kući pijana. Mislila sam da je to iza mene, ali eto, čim mi se dozvolilo da se ponovo provodim, ja sam zabrljala. Moja deca su kući plakala kad su videla da dolazim ujutro u pratnji policije. To kako su me gledali, veoma me je zabolelo i nadam se da je ovo bio poslednji put – rekla je Danijela pred sudijom, a isto je ponovila pred novinarima, prenosi Hull live.

Jedna od uobičajenih Danijelinih slika na društvenim mrežama – uvek s čašom alkohola u ruci, Foto: Instagram/Danielle Williams

Danijela Vilijams poznata je po Halu po bezbrojnim provodima i incidentima po gradu. Leti bi sa drugaricama uvek išla na Ibicu ili Majorku i tamo bi nastavljale da luduju danima bez prestanka.

– Moj Fejsbuk profil morala sam da brišem pre karantina koliko je bio pun provokativnih slika iz provoda. I ovaj Instagram moram sad da preuredim. Ipak sam mama. To ne priliči jednoj majci, da ovako pravi gluposti – rekla je Danijela za koju pratioci na Instagramu u komentarima već izražavaju skepsu da će se ikada smiriti.

“Postavila sam bombu”: Pijana manekenka prestravila putnike u avionu kada su odbili da joj donesu VINO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar