OBJEKTIV SAZNAJE

Porodična TRAGEDIJA “Uraganke” pred finale Evrovizije: SKRIVALI tužnu vest od nje

Kseniji Knežević preminula draga osoba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Grupa Harikejn osvojila je Ahoj arenu u Roterdamu energijom koja je i preko malih ekrana mogla da se oseti. Sanja, Ksenija i Ivana i juče po povratku u Beograd bile su nasmejane, iako su ostale bez pobedničkog pehara. Ipak, za Kseniju Knežević jedna tužna vest je bacila u drugi plan njihov uspeh, a to je smrt njene bake. Kako Objektiv saznaje, Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

Foto: EPA/SANDER KONING/POOL

– Ne bih ništa komentarisao, stvarno – izjavio je Knez kada smo mu pomenuli tužnu vest i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu da kažem.

Foto: EPA, ATAImages

Tokom susreta sa novinarima na aerodromu, Harikejn su takođe delovale zadovoljno.

– Ponosne smo i na nas i na ceo region. Nismo znale da će ljudi ovako da reaguju. Još uvek sabiramo utiske. Pregršt poruka podrške nam je stiglo. Nikad složniji nismo bili, ovo je šok i za nas. Što se kaže: „Zar je važno da se peva ili pjeva?” – rekle su devojke, koje nisu razočarane 15. mestom.

– Stručni žiri nije bio baš blagonaklon prema nama, ne znamo da li je zbog toga što je pesma bila brza i zahtevna, ima tu mnogo faktora. Bio nam je šok kada nam u početku niko nije dao glas, pomislile smo: „Šta se dešava? Je l’ smo stvarno bile toliko loše”. Nismo se obazirale previše na to, igrale smo i pevale uz sve pesme, znamo ih napamet. Nama je bilo stvarno dobro na sceni, odlično smo se provele, prenele smo energiju na ljude. Bile smo devete po glasovima publike, što je za nas izuzetan uspeh, a ni 15. mesto uopšte nije loše. Bilo je emotivno kada smo prošle u finale, tad su nam zasuzile oči. Mi nismo očekivale pobedu. Ako smo u Srbiji pobednice, to nam je dovoljno. Bolje je što smo nastupale sa „Loco loco”, ne bismo dobro prošle sa „Hasta la vista”, ne bi nam ni nastup bio energičan – rekle su Sanja, Ksenija i Ivana, koje su bile srećne zbog podrške kolega.

– Želimo da se zahvalimo svim kolegama koji su lobirali, lista je baš duga, ne bismo nekoga da zaboravimo. Marija Šerifović je car! Šefica delegacija je organizovala njen dolazak, a kada je ona došla, atmosfera se podigla na neki viši
nivo i bila je i stroga i blaga – rekle su uglas.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 24. MAJ

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

Ostavite komentar