Stajling je odraz ELEGANCIJE: 3 poslovne kombinacije koje možete da nosite SVAKI dan

Izgledajte atraktivno i elegantno u isto vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ marymarkevich

Činjenica je da nam je najudobnije u sportskoj trenerci i širokoj majici.

Međutim, ako se spremamo za posao ili sastanak, svakako je potrebno da se obučemo elegantnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U poslovnoj odeći nije uvek tako udobno, ali ćemo svakako izgledati nesvakidašnje i privlačno.

Ako niste sigurni kako da ukombinujete različite odevne komade, a da izgledate elegantno, sigurno će vam značiti da znate kakve odevne kombinacije poslovnog stila su uvek u modi.

Crni sako i pantalone

Sa ovom odevnom kombinacijom definitivno ne možete da pogrešite. Jednostavan crni sako i crne pantalone bez dodatnih detalja učiniće da izgledate elegantno i poslovno. Ono što je bitno, jeste da obučete majicu u drugačijoj boji kako biste dali svežinu svom izgledu. Možete dodati neki detalj kao što je crveni karmin ili sat i ogrlica i spremni ste za poslovni sastanak.

Foto: Freepik/pressahotkey

Karirane pantalone i košulja

Karirane pantalone su takođe jedan od bitnijih sinonima za eleganciju. Nosile su se devedesetih godina, ali i dalje su uveliko u trendu. Ako želite da nosite karirane pantalone, kao gornji deo bi trebalo da izaberete košulju ili elegantnu majicu koja će biti u nekoj neutralnoj boji poput bele ili bež. Karirane pantalone su same po sebi već dovoljno šarene, pa za gornji deo izaberite neku klasičnu varijantu. Možete dodati i kaiš kako biste istakli struk ukoliko planirate da obučete duboke karirane pantalone.

Foto: Freepik/pressahotkey

Haljina i kožna jakna

Ako ste više ljubitelj haljina ili suknji, ova odevna kombinacija će vam se sigurno svideti. Za poslovne prilike odaberite haljinu jednostavnog kroja koja će biti dužine ispod kolena. Birajte haljinu koja je između elegantnog i nešto jednostavnijeg stila, kako ne biste delovali suviše formalno. Crna kožna jakna i crna torbica se lako uklapaju, pa ih svakako možete poneti sa sobom kao dobre modne detalje. Na kraju, izaberite cipele koje izdužuju noge i ističu vašu figuru.

Foto: Freepik/marymarkevich


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar