Ana u kutiji za čaj našla ogroman novac: Muž negirao da je njegov, sve dok nije saznala šokantnu istinu

Mislila je da joj se život u trenutku raspao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/MolnarBalint

Pune tri godine u kući Ane V. (34) iz Viskonsina odigravala se prava krimi priča, a da ona nijednog trenutka nije posumnjala u to.

Ova Amerikanka udala se za bivšeg vlasnika jednog od uticajnijih klubova iz Medisona, čiji su roditelji svojevremeno imali buran život. Suprug Kevin rekao joj je nekoliko puta da želi miran, porodičan život i Ani se činilo da su takvo “gnezdo” i napravili, sve dok jednog popodneva u kuhinji, kad je poželela da popije čaj nije pronašla više od 50.000 dolara.

Dana počinila 26 prevara, pa nestala: Dok je pola zemlje traži, očajni muž MOLI je samo za jedno

Ana je u maloj ispovesti na jednom forumu za odnose muškaraca i žena u braku na Fejsbuku rekla da je mislila kako je suprug Kevin napravio nešto loše i da sada u povećoj kutiji za čaj ispod njega krije veliki novac.

– Oboje, kao i sin jako malo pijemo čaj i nekako mi je i bilo logično kad sam videla veliku svotu novca da ga je Kevin baš tu sakrio. Pomislila sam da je podigao s računa u želji da ponovo posle epidemije uđe u posao s klubovima. Prolazilo mi je kroz glavu da možda želi da me ostavi, pa čuva novac za beg. Svašta mi je padalo na pamet. Zato sam ga uveče sačekala da dođe kući i pitala sam ga o čemu se radi. Negirao je da je to njegovo, mada nije bio ubedljiv. Posvađali smo se i tek posle dva dana otkrila sam o čemu je reč – kaže Ana.

Ispostavilo se da se Kevinov otac (56) domogao neprijavljenog novca u poslu sa nekretninama i želeo je da sakrije tu sumu ukoliko bi mu jednom policija došla na vrata.

– Kevin je pritisnuo oca i posle malo više ubeđivanja saznao je da je on tu ostavio pare. Nije smeo u svojoj kući da ih ostavi da svekrva ne pronađe, pa je smislio da mu mi ‘čuvamo’. Svekrva ima uvid i u njegove račune, pa ni na jednom kontu nije mogao da čuva te pare. Bila sam u šoku. Toliki iznos nam je stavio na ‘leđa’. Šta da je policija došla? Bili bismo saučesnici. Poludela sam – naglašava Ana kojoj se to otkriće velikog novca u kući dogodilo u martu.

Zahvaljujući dobrom odnosu sa suprugom i tome što su uspeli da brak postave na zdrave osnove, uspela je da ga ubedi da pozove oca da dođe i uzme taj novac kao i da ih u narednom periodu izbegava.

– Najgore mi je što sam posumnjala u Kevina, ali ko ne bi? Ko bi drugi u vašoj kući ostavio novac nego neko ko u njoj živi. Ni u snu nisam očekivala da bi to mogao da učini svekar – naglasila je Ana kojoj su na Fejsbuku odali priznanje što je uspela da sačuva brak posle tako pipave situacije u kući.

Potrošila novac bolesnih roditelja na plastične operacije: Karma ju je uništila i sada mora ovo da radi



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar