Žene, pripazite: Ove vaše navike mogu da razozre i najstabilniju VEZU

Jedna je posebno problematična

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Svi imamo navike.

I one utiču na naše živote.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, neke od njih nesvesno mogu da ugroze i naše ljubavne veze.

I zato bi trebalo da postanemo svesni koje navike nas udaljavaju od partnera i čine nepropravljivu štetu. Period zaljubljenosti prođe i kada se malo bolje upoznate sa voljenom osobom, mnogo toga postane jasnije, pa samim tim mogu da nastanu izvesni problemi.

Destruktivne stvari koje vrlo verovatno nesvesno radite, mogu da sabotiraju vezu koju nastojite da izgradite.

Foto: Freepik/cookie_studio

Previše kritika
Niko ne voli da bude predmet kritikovanja, naročito ne od strane voljene osobe. Ako imate običaj da svom partneru stalno prebacujete nešto i upućujete kritike na njegovo ponašanje, treba da znate da je to najrazornije oružje u jednoj vezi. Setite se uvek kada poželite da svom partneru “održite lekciju”, da ste vi njegov partner a ne njegova majka.

Foto: Freepik/gpointstudio

Prilagođavanje partnera
Jedna od najčešćih grešaka koje žene čine u vezama je konstantno nastojanje da svog partnera prilagode svojim potrebama. On ne može i nikad neće biti slika koju ste zamislili u svojoj glavi ali to ne znači da tako “nesavršen” ne može da vas drži kao malo vode na dlanu. Vi možda mislite da mu činite uslugu u nastojanju da ga “popravite”, ali ćete zapravo samo upropastiti svoju vezu.

Foto: Freepik/wayhomestudio

Ne slušate ga dok govori
Činjenica je da žene pričaju mnogo više nego muškarci. Međutim kada se on konačno izbori za riječ, a vi na polovini njegovog izlaganja uključite “autopilota” i prestanete da ga slušate, to je nešto što se vrlo negativno može odraziti na vašu vezu. Kada postanete istinski zainteresovani za ono što vam voljena osoba poručuje, u svakom trenutku, to će značiti da ste zainteresovani i za to da vaša veza uspije.



Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar