A, za kraj, šampionski ples po kiši: Metalac je bio poslednja “žrtva” u istorijskoj sezoni punoj rekorda!

Perfektan kraj sezone srpskog šampiona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević / Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su još jednom pobedom završili šampionat Srbije za ovu sezonu.

Na spuštanju zavese Superlige, izabranici Dejana Stankovića savladali su Metalac rezultatom – 5:1 (3:0) i tako na najbolji mogući način zaokružili sezonu bez poraza ukrašenom mnogim rekordima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goleada je počela u 2. minutu kada je Milan Gajić postigao pogodak, da bi svega nekoliko trenutaka kasnije i Ben pogodio mrežu gostiju.

Do kraja poluvremena videli smo još jedan pogodak, koji je opet bio delo Bena i tim golom je oboren rekord srpskog fudbala od 113 golova u jednoj sezoni.

Da ne bude sve baš idealno po srpskog šampiona, “potrudio” se Milan Borjan koji je doživeo povredu u jednom duelu sa napadačem Metalca, pa je nakon ukazane pomoći pokušao da nastavi susret, ali na poluvremenu je morao mesto da ustupi Popoviću.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nije poznata težina povrede, međutim, svi u taboru crveno-belih se nadaju da će stati između stativa u utorak, kada na programu bude bilo finale Kupa Srbije protiv Partizana.

Što se tiče nastavka utakmice, u 50. minutu se i Gelor Kanga upisao u strelce, a počasni pogodak za goste postigao je Maksimović nakon što se Pankov okliznuo i prosto mu otvorio put ka nebranjenoj mreži.

Sudija Minaković je na petnaestak minuta do kraja dosudio jedanaesterac za Zvezdu, a sigurni egzekutor bio je Milan Pavkov i tako potvrdio ubedljivu pobedu i završio jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba.

Da rezimiramo: Zvezda je na 38 mečeva, ostvarila 35 pobede, odigrala nerešeno 3 puta i nije upisala nijedan poraz uz fantastičnu gol razliku – 114:20.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Borjan propušta finale Kupa? Povreda kapitena Zvezde na proslavi titule! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar