Da li ste spremni za nezaboravnu avanturu?

Predstavljamo Vam rešenje za sve Vaše probleme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dugoočekivani dolazak lepšeg vremena, kao i popuštanje mera usled povoljnije epidemiološke situacije u Srbiji i svetu uslovile su pojavljivanje sve češće želje naših sugrađana, ali i gostiju iz inostranstva, da napuste svoje domove i mesta prebivališta te se otisnu na neko dugoplanirano putovanje. Ako se tom prilikom pojavi i potreba za iznajmljivanjem automobila ili privremenog prevoznog sredstva – kao najbolje rešenje definitivno se nameće rent a car.

Foto: Shutterstock

Prevoz do i od aerodroma

Ako Vas put bude naveoo na neku od mnogih lokalnih ili internacionalnih destinacija, najbolji saputinik u vašoj avanturi svakako Vam je Rent a Car Beograd! Uz široki asortiman udobnih i bezbednih vozila za iznajmljivanje – kao i opciju korišćenja prevoznog sredstva u zemlji i inostranstvu, AR rent a car pruža i opciju besplatnog otkazivanja ili menjanja datuma rezervacije. Možete se odlučiti za preuzimanje vozila na aerodromima u Beogradu, Nišu ili Kraljevu. Rent a car aerodrom Beograd Vam nudi odlična vozila i možete ih zatražiti na jednom od naša tri aerodroma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Shutterstock

AR rent a car dostavlja vozila na teritoriji Beograda, Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Aranđelovca, Lazarevca, Mladenovca i Topole.

Predajte se čarima kampera

Ljubitelji putovanja iskoristi su prethodnu godinu da otkriju prave dragulje među destinacijama širom Srbije. Boravak u prirodi i popularnost određenih lokacija uslovila je i pojavu sve veće potrebe za iznajmljivanjem kampera – a firma iznajmljivanje-kampera.com prepoznala je potražnju na tržištu i svojim klijentima ponudila veliki izbor kampera za svačiji ukus i bogatu ponuda dodatne opreme koji će Vaše putovanje učiniti još prijatnijim.

Foto: Shutterstock

Kamperi koji se nalaze u ponudi prilagođeni su porodicama i imaju sve funkcionalnosti modernih kampera koji su savršeni za Vašu avanturu!

Rešenje za Vaše probleme

Žurite na let, a potrebno Vam je bezbedno mesto za Vaš auto?  Aerodrom Parking Beograd nudi najpovoljnije i najbezbednije rešenje za Vaše probleme! Na samo nekoliko minuta od aerodroma “Nikola Tesla” nalazi se moderan i opremljem parking na kome možete ostaviti Vaše vozilo, uz stalni video nadzor, mogućnosti opcije “kamere sa parkinga na telefonu”, besplatanog transfera i pranja Vašeg vozila, kao i mnoge druge pogodnosti.

Foto: Shutterstock

Iznajmljivanjem parkinga na više dana dobija se i dodatni popust, uz dodatnu opciju primopredaje automobila na samom aerodromu

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Imam mali gradski auto, pa za svako putovanje na odmor obavezno iznajmim neki veći iz rent a car.a. Pokazalo se kao najpovoljnija kombinacija. Auto uvek siguran, proveren i redovno servisiran, tako da kad sve saberem, putujem daleko bezbrižnije, pa čak i jeftinije. Imam baš dobra iskustva sa mms-om. I ove godine ću sigurno ponovo iznajmiti auto za letovanje. Jer, kako je poslednjih godina sve teže i registrovati auto, mislim da će nas sve više voziti iznajmljene.

    Odgovori

Ostavite komentar