Košarkaški rat do poslednjeg daha: Zvezda posle velike drame srušila Budućnost (VIDEO)

Prvi korak ka tituli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Košarkaški rat do poslednje kapi znoji i bitka koja će odrediti šampiona ABA lige je počela dobro za Crvenu zvezdu, koja je na svom parketu savladala Budućnost u prvom meču finalne serije ABA lige – 82:78

Zvezda je na krilima Ognjena Dobrića i Džordana Lojda došla do veoma važne pobede i demonstrirala šampionski DNK. Budućnost je pokazala da će biti ozbiljno težak protivnik klubu sa Malog Kalemegdana, koji je ovim trijumfom skinuo veliki teg sa grudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nošeni podrškom sa tribina, crveno-beli su odigrali najbolje kada se meč lomio, a opet se pokazalo koliko znači prednost domaćeg terena.

Dramatično je bilo do poslednjeg minuta, delovalo je da će Budućnost uspeti da se vrati i preokrene utakmicu u svoju korist, ali je Lojd bio siguran sa linije slobodnih bacanja i Zvezda je došla do pobede.

Od samog početka je bilo jasno da ćemo gledati pravi košarkaški rat do poslednjeg daha, rezultatska klackalica je trajala sve do samog kraja treće četvrtine kada su crveno-beli napravii dvocifrenu prednost. Pomislili su prisutni u dvorani da će Zvezda lagano završiti meč, ali je Budućnost uspela da se podigne i odvede meč u dramatičnu završnicu.

Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Džordan Lojd sa 23 poena, dok je meč viner u drugom poluvremenu imao Ognjen Dobrić, koji je takođe ubacio 23 poena. Dejan Davidovac sa 13 poena je bio treći dvocifreni igrač u redovima Zvezde.

Kod Budućnosti je najbolji bio Vili Rid sa 26 poena.

Strašan koš kapitena Zvezde: Branko Lazić pogodio uz zvuk sirene (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar