Ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića pravi je DRAGULJ: Ima dva imena i neverovatno ISPLATIV biznis

Sofija ima privatak biznis od kog dobro zarađuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/sophiasasic

Bivši supružnici Sonja Vuksanović i Željko Šašić iz desetogodišnjeg braka imaju ćerku Sofiju (21), koja nije često prisutna u javnosti, već je svoj interes usmerila ka modi.

Sofija je predstavila kolekciju odeće sa svojim potpisom, ali u jednom od intervjua je priznala koliki je zapravo njen udeo u ovom projektu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Inspiraciju sam pronašla u komadima koje je svojevremeno dizajnirao Dejvid Geta (prim.aut. francuski di-džej i producent). Doduše, ne crtam modele, angažovala sam saradnike koji se time bave, više sam zadužena za ideju, ali zajedno dolazimo do odličnog rezultata – otkrila je ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića.

Ona je takođe veoma vezana i za mlađu sestru Viktoriju, koju je njena mama dobila iz braka sa takođe pevačem Acom Luksom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Takođe je Sofija skrenula pažnju na sebe vezom sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem, koji joj je namenjivao poljupce kadagod bi dao gol, ali veza nije mnogo potrajala, a domaći mediji preneli su vest o burnom raskidu.

“Bili su osuđeni jedno na drugo, jer im je korona pokvarila planove da se Sofija odseli kod njega u Francusku. Svađali su se i shvatili da nešto ne štima u vezi, a onda je Sofija videla da Nemanja lajkuje mnogim devojkama fotke, spakovala se i otišla kod majke,” rekao je izvor blizak tada Sofiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Radonjić (@n.radonjic7)


Sofija je privukla mnogo pažnje medija, kada je na Instagramu pored svog imena stavila prezime Vuksanović, u trenutku dok je njena majka bila u braku sa Acom Lukasom, i izrekla niz optužbi na račun svog oca Željka.

Ono što je sigurno je da Sofija danas i te kako dobro zarađuje, kako od svoje modne linije, tako i od reklama za Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Ljubila je POZNATOG momka: Malo ko zna da je ćerka naše uspešne GLUMICE, lepa je upravo na mamu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar