Ivanović pred Zvezdu: Nije prijatno doći u Beograd, očekujem da budu nikad agresivniji

Očekuje nas velika borba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Djordje Kostic / STARSPORT)

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa moći da odgovori na agresivnost Crvene zvezde u predstojećem finalu ABA lige.

“Ovo su najbitnije utakmice, a čekamo ih u dobrom stanju i dobroj formi. Znamo mnogo o toj ekipi, koliko su čvrsti i jaki. Cele sezone igraju tako, nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo na njihovu agresivnost i da pod većim pritiskom nego do sada donosimo prave odluke”, rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Košarkaši Budućnosti u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige.

“Pretpostavljam da oni imaju pritisak od te prve utakmice, ali imamo ga i mi. Poražena ekipa uvek napravi reakciju u drugom meču, ali fokus je sada samo na prvom meču”, rekao je Ivanović.

Budućnost je ove sezone dva puta pobedila crveno-bele.

“Ovo je totalno nova serija, jeste da se znamo, ali sve se briše. Priča je drugačija, očekujem najveću moguću agresiju s njihove strane, najbolju igru u sezoni”, dodao je košarkaš Budućnosti.

Foto: Starsport

Upitan kakav ambijent očekuje u finalu obzirom na atmosferu koja se prethodnih godina stvarala pred mečeve sa Zvezdom, Ivanović je naveo da nikad nije prijatno ići u Beograd.

“Nije prijatno ići tamo, verovatno njima nije prijatno da dođu ovde, ali to su stvari na koje ne možemo da utičemo. Nas posao je da na terenu odradimo ono što je do nas”, zaključio je Ivanović.

Prva utakmica finala ABA lige igra se u nedelju od 18.30 u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Stigle najgore moguće vesti: Katastrofa za Dejana Radonjića i Zvezdu pred finale ABA lige sa Budućnosti!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar