Milojević zna Zvezdine vrline i mane, a ima i zanimljiv stav o finalnim mečevima!

Prvi meč se igra u nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Filip Filipovic/STARSPORT

Trener Budućnosti Dejan Milojević rekao je da će probati da rastereti svoje igrače tokom finalne serije ABA lige.

– Meni je uvek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže bilo doći do finala, nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću da tražim od momaka – da daju sve što mogu. Da li će to biti dovoljno za titulu, videćemo – nadam se da hoće – kazao je Milojević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dalje nastavlja da je Budućnost spremna za mečeve odluke.

– Srećan sam što smo ovde, čestitke i Zvezdi, nije bilo lako doći do finala. Verujem da nas očekuju lepe utakmice, verujem da će ljubitelji košarke da uživaju i neka pobedi bolji – rekao je Milojević.

– I mi i oni imamo neke prednosti. Oni su, recimo, u kontinuitetu u finalima, branilac titule ima veće samopozdanje, ali, s druge strane, ponekad je teže odbraniti, nego osvojiti.

Milojević je naglasio da su i Budućnost i Zvezda pre svega – snažni timovi.

Zvezda i mi smo ekipe u kojima se zna ko šta radi. Mornar je, recimo, nepredvidiv, Vraneš može da vam ubaci 25 poena… Zna se šta ima Zvezda, tu su Lojd i Volden, Davidovac koji igra sjajno važne utakmice, defanzivno Lazić i Dobrić rade veliki posao, u reketu su odlični Kuzmić i Noko… I mi i oni smo, jednostavno, dobri timovi.

Šta može da presudi?

– Osnove košarke su najvažnije – kako šutirate slobodna bacanja, koliko imate izgubljenih lopti, koliko tačno ispunjavate ono što se dogovorite… Ko bude čvršći, ko bude pravio manje grešaka, taj će biti bliži pobedama – zaključio je trener crnogorske ekipe.

Prvi meč se igra u nedelju od 18 časova i 30 minuta u Beogradu.

Jokić odbio da posluša savet: Ništa mi ne fali!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar