Muž me je PREVARIO s koleginicom i komšinicom, a sada jedna od njih traži da joj ispunim BIZARNI zahtev

Ceo brak joj je bio zasnovan na lažima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Preljube i laži svakako imaju svoju cenu.

Koliko god da partneri varaju jedno drugo, na kraju istina izađe na videlo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna Britanka se požalila terapeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman kako je otkrila da je njen dugogodišnji muž vara već duži vremenski period.

– Nedavno sam otkrila da svaki put kad odem na posao, moj muž ima seks sa drugom ženom u našem krevetu. Što je najgore, to nije uvek jedna ista žena. Napokon je priznao da redovno ima seks sa komšinicom, koleginicom sa posla i još dve ljubavnice – započela je svoju priču.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Kao da mi to nije bilo dovoljno, istinu sam saznala kad mi je jedna od njih poslala poruku i tražila mi da joj dam novac. Mislila sam da mogu da verujem svom mužu, ali očigledno ne mogu. On me vara već godinama, a ja se sada osećam iznevereno i izdano – objašnjava ona i nastavlja:

Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

– Mislim da bih mogla da mu oprostim kad bi se on pokajao, ali njemu nimalo nije žao. Po njegovom mišljenju, ja sam kriva za sve jer sam često odsutna zbog posla. Smatrala sam da treba da prihvatim bolju poziciju na poslu jer će to biti dobro za oboje. Ali, sad shvatam da sam bila potpuni idiot – završava svoju priču.

Foto: Freepik/Racool_studio

Džejn joj odgovara:

– Činjenica je da vaš muž već godinama živi dvostruki život, da je imao seks sa drugim ženama i da sada krivicu svaljuje na vas. Po mom mišljenju, postoji velika razlika između “jednokratne prevare” i toga kad vas neko obmanjuje godinama. Veliki deo vašeg braka je zapravo zasnovan na lažima. Ako mu nije žao ni zbog čega što vam je uradio, onda je vreme da krenete svojim putem.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar