Platio je verenički prsten preko 11 MILIONA DINARA, ali zbog jednog DETALJA više nije veren

Šta biste vi uradili?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Veridba je jedan od najlepših životnih događaja.

Predstavlja poseban trenutak i pamti se do kraja života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neki je, nažalost, ne pamte po dobru.

Jedan 30-godišnji muškarac se požalio korisnicima Reddita i ispričao šta mu se dogodilo.

Naime, on je odlučio da veri svoju devojku, pa je za tu priliku kupio verenički prsten u vrednosti od oko 20.000 dolara.

Međutim, njena reakcija je bila ono što nije očekivao.

“Da li sam ja loša osoba jer sam verenici kupio laboratorijski dijamant i odbio da ga zamenim za prirodni kamen?”, glasilo je njegovo pitanje.

Foto: Freepik/jcomp

Kako je objasnio, njegova verenica (27) je u početku bila presrećna zbog prstena, ali ga je onda pitala koliko je potrošio.

“Rekao sam joj da sam potrošio oko 20 hiljada dolara koje sam štedeo poslednjih deset godina. U početku je govorila da sam previše potrošio, ali je kasnije postala sumnjičava u vezi sa tim kako sam uspeo da dobijem toliko veliki kamen za tu cenu i tražila je da vidi sertifikat za dijamant koji sam dobio sa prstenom”, napisao je muškarac.

Naravno, pokazao joj je sertifikat, a ona je videla da je dijamant nastao u laboratoriji, pa se uznemirila jer joj nije kupio “pravi dijamant”.

Foto: Freepik/freepic.diller

“Zapanjila me je njena reakcija iz nekoliko razloga. Prvo, uvek sam bio otvoren u svojoj nesklonosti prema industriji prirodnih dijamanata i drugo, jer sam zamolio njenu majku i prijatelje da mi pomognu i svi su se usaglasili da nije važno da li je dijamant prirodan, ili laboratorijski”, dodao je.

On je više puta pokušao da joj objasni zašto je odlučio da kupi dijamant koji je uzgajan u laboratoriji – bolje je za okolinu i za taj novac je dobio zaista veliki dijamant. Rekao joj je da ne bi ni primetila razliku da joj nije pokazao sertifikat, ali ona ne prestaje da insistira na tome da ga zameni za prirodan kamen.

“Rekao sam ne i da ako želi može da vrati prsten i da raskine vezu, što je u redu, ali da nemam nameru da ga zamenim. Posvađali smo se i otišla je prespava kod roditelja. Njeni prijatelji mi šalju poruke da samo pristanem i zamenim prsten, ali ja jednostavno osećam da u vezi sa ovim ne bi trebalo da popustim”, zaključio je on.

Foto: Freepik/freepic.diller

Komentara je bilo raznih, ali ga je većina korisnika Reddita podržala.

“Zašto bi bio sa nekim ko bi bio spreman da vas ostavi zbog prstena koji joj je dat iz ljubavi?”

“Tvoja verenica zvuči kao veliki materijalista”, samo su neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs, ladbible.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar