Dule Savić ŠOKIRAO izjavom za Objektiv: Orkestrirana hajka na Miku Aleksića spremana je 18 meseci

Neočekivane reči o slučaju koji je mesecima tresao Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milena Arsenic/011info com,Starsport

Emisija „Dok anđeli spavaju” Marine Rajević Savić, u kojoj je ugostila Biljanu Mašić, profesorku FDU i suprugu Miroslava Mike Aleksića, učitelja glume koga su bivše učenice optužile za silovanje, izazvala je burne reakcije.

Između ostalih, voditeljku je žustro napala dramska spisateljica Biljana Srbljanović. Tim povodom, Objektiv je pozvao Marininog supruga, proslavljenog fudbalera Dušana Duleta Savića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ORKESTRIRANA HAJKA

– Mnogi mediji su već osudili Miku iako sud nije doneo nijednu presudu protiv njega. Protiv Mike se vodila orkestrirana hajka, koja je bila pripremana još pre godinu i po dana, dakle mnogo ranije nego što se sve ovo izdešavalo. Moja supruga je odlučila da snimi emisiju u kojoj će se čuti druga strana priče, i to posle četiri meseca medijskog linča. Znate, kada se desi cunami, on sve nosi pred sobom, a tada je nemoguće da se onaj drugi glas čuje. Ko je lud da u takvoj situaciji bilo ko pokuša išta da pokaže? To je prosto nemoguće – rekao je Savić za Objektiv i dodao da je njegova supruga čekala pravi trenutak da uradi ovakvu emisiju.

Foto/crvenazvezdafk.com

– Čekala je da se situacija malo slegne i napravila emisiju koju su mnogi zloupotrebili. Neki su mnoge stvari izvlačili iz konteksta i uzimali isečke iz emisije bez Marininog pristanka, neki su apelovali da se emisija uopšte ne gleda, kao na primer Srbljanovićka, ali to nije ništa drugo nego vid ozbiljne manipulacije koja ukopava jednog čoveka koga sud nije osudio – zaključio je Savić, dok do Marine nismo uspeli da dođemo do zaključenja broja. Na intervju je burno reagovala dramska spisateljica i profesorka FDU Biljana Srbljanović.

OSTAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU LISTA OBJEKTIV.

Piše: Tanja Svilanović

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar