Dok vodimo ljubav, ona uvek traži ISTU stvar od mene, a zatim sledi 5 najvrelijih minuta!

Igrice u krevetu su se pretvorile u problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ponekada se seksi igrice otrgnu kontroli, a u to se uverio i Englez koji je zabrinut da li su njegova devojka i on preterali u svom sadomazohizmu.

– Imam 31, a ona 29 godina, i u srećnoj vezi smo tri godine. Odmah na početku, rekla mi je da je ne zanima “spenking” (lupkanje po zadnjici), i ja sam to prihvatio. U tim igricama sam uživao s prethodnom devojkom, ali to sam prećutao – objašnjava on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Međutim, sve se iznenada promenilo. Jedne noći, usred seksa, udario sam je blago rukom po zadnjici. Na moje veliko iznenađenje, ona se nije bunila – priča muškarac i nastavlja:

– Stvari su se potom menjale svetlosnom brzinom. Ubrzo je svaki put kada imamo seks tražila da je lupkam po guzi, nekad prilično jako. Bilo je i situacija da je vikala kao raspomamljena: Još, još! Naravno, ona uvek uzvrati uslugu, i pošteno me “izlema” po zadnjici, što mene mnogo uzbuđuje.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Sada svaki seks ne može da prođe bez međusobnog “spenkinga”. Ali, plašim se da smo preterali jer sada ne koristimo samo ruke, već i četke, varjače i šta nam je već pri ruci – zaključio je Britanac.

Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

Odgovor terapeuta: Mnoge erogene zone se često neopravdano preskaču. Jedna od njih se nalazi i u gornjem delu zadnjice, pa zato i ne čudi što vas “spenking” toliko uzbuđuje.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Takođe, pojedini ljudi vole kombinaciju bola i uživanja. Podsećam vas da ste oboje odrasli, i da ste dobrovoljno pristali na ovakve “igrice”, i sve dok oboma to pričinjava zadovoljstvo, u njima nema ničeg lošeg.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar