Vesna Đogani prvi put o Đoletovoj PREVARI, otkrila sve o ženi sa kojom je uhvaćen: Poljubac se DOGODIO

Ispričala sve detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAimages/ Antonio Ahel

Nakon što je Đole Đogani uhvaćen u navodnoj prevari oglasila se njegova supruga Vesna i objasnila o čemu se tačno radi i ko je pomenuta žena.

-Ja moram da kažem da nema priči ni o kakvoj prevari – rekla je Vesna u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Osećala sam se čudno. Ovakav marketing ne želim ni najgorem neprijatelju. Ljudi koji nas poznaju odmah su rekli da to nije istina. Ovo nije istina. To je naša poslovna saradnica koja nama vodi posao. Mi smo svakodnevno sa njom u kontaktu. Ona se tom prilikom zahvalila Đoletu jer je odneo televizor njenom bratu – obrazložila je pevačica.

-Nas dve smo razgovarale. Njen muž je jako povređen. On nije iz javnog sveta i ne zna o čemu se tu radi. Kada sam je pozvala pitala sam je da li je dobro i rekla joj da ne sumnjam da je išta imala sa Đoletom –  istakla je ona dalje.

Đole Đogani, Foto: Printscreen/Youtube

-Poljubac se dogodio. Ali, poljubac može i u montaži da se izmontira, da se uspori kadar. Đole je veoma iskren. Kada se desila, najava, meni nije bilo svejedno. Rekla sam mu: “Đole, da li imaš nešto da mi kažeš”. Ja njim živim 20 godina, znam njegov brk kada se smeje. On mi je rekao: “Ja ne znam o čemu se to radi” – iskrena je Vesna.

-Kada bi Đole imao ženu sa strane prvo bi meni rekao. Kada naiđe problem, mi ga prvo kod kuće rešimo. Meni stižu poruke “karma je kučka” i slično – istakla je Vesna u emisiji.

Nakon što je uhvaćen u PRELJUBI, Đole Đogani ODJURIO iz zgrade: Evo šta je Vesna radila (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar