Voleli su se i van seta, ON je doživeo tragediju: Evo kako danas izgleda NAJPOPULARNIJI par ikada (FOTO)

Devedesetih ste obožavali ovu seriju, a mnogi se pitaju gde su i šta rade glavni glumci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Čitava jedna generacija uživala je gledajući seriju “Nestašne godine”, a glavni protagonisti Anita i Drezik verovatno su najpoznatiji tinejdžerski par koji je ikada emitovan na malim ekranima.

Lara Koks, koja je tumačila Anitu, i Kalaj Majvej, koji je glumio Drezika, svoju ljubav preneli su van okvira seta, a njihova hemija probila je sve granice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, veza Lare i Kalaja završila se krajem devedesetih, kada je svako krenuo svojim putem, a ljubitelji serije se pitaju gde su oni danas.

Malvej se oženio sa Rejčel Tomas, sa kojom ima ćerku. Igrao je u holivudskim blokbasterima “300: Uspon carstva”, “Kapetan Amerika: Zimski vojnik” i “Betmen protiv Supermena: Zora pravde”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Callan Mulvey (@callanmulveyfp)

Međutim, vest o njegovoj saobraćajnoj nesreći šorila je svet 2003. godine, koja mu je ostavila trag na licu:

-Mislio sam da je sa mnom gotovo. Oporavak je dugo trajao, jer mi je celo lice palo. Ipak, moglo je da bude mnogo gore. Neverovatno je da sam ovako prošao, budući da su lekari mojim roditeljima, odmah posle nesreće, rekli da najverovatnije neću preživeti, a ako i uspem, da ću vegetirati jer mi je mozak pretrpeo ozbiljna oštećenja- rekao je jednom prilikom Malvej.

Foto: Instagram/efemerides_de_famosos

Njegova koleginica i bivša ljubav Lara Koks nastavila je da glumi u serijama, kao što su “Zakon i red”, “Vreme i mesto”, “Daleko od kuće”. Mnogi muškarci bili su zaljubljeni u Anitu, a danas ima 43 godine i izgleda skoro isto kao u seriji, kao da i nije ostarila. Privatno, vodi miran život, udata je i ima dva sina.

Sećate li se ovog dečaka iz filma “Sam u kući”? Kevinov je rođeni brat i jedan od najpoznatijih glumaca

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar