Napravio dete devojčici (14) i NESTAO: Majka je terala na abortus, a njena ODLUKA je zaprepastila sve

Poslednjeg dana osmog razreda ova tinejdžerka je saznala da je trudna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Erika (20) je išla u osmi razred kada je saznala da je trudna. Njena majka je zahtevala da abortira, ali ona nije želela, dok je otac deteta želeo da zasnuju porodicu, što njoj nije delovalo kao dobra ideja.

– Kada sam imala 11 godina, moja majka je insistirala da treba čekati do braka da bih imala seks i ništa više od toga nije mi rekla o seksu. Jedino što sam znala, čula sam u školi, a to nije bilo mnogo. Zato sam mislila da to nije toliko važna stvar – počinje svoju priču Erika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kaže da je sačekala nekoliko godina, ali jednog leta se pojavio dečko za kojeg je mislila da ga voli. Dodaje da je on želeo seks i da je pristala.

– Imala sam samo 12 godina. Plašila sam se da kažem mami i krila sam to od nje više od godinu. Kada je saznala, bila je toliko ljuta da neko vreme nije pričala sa mnom – rekla je ona.

Priseća se da je, da bi privukla majčinu pažnju, počela da izostaje iz škole te da koristi zabranjene supstance. Spavala je kod drugarica. U to vreme upoznala je jednog dečka i zaljubila se u njega, pa je s njim imala seksualni odnos.

– Poslednjeg dana osmog razreda saznala sam da sam trudna. Htela sam to lično da mu kažem, ali ga nikad više nisam videla. Moja majka me, kada je saznala za trudnoću, terala da abortiram, ali ja nisam mogla. Poslala me kod bake, koja me uverila da rodim dete i dam ga na usvajanje – ispričala je Erika.

Dečko s kojim je zatrudnela, kada je saznao, ponudio joj je da se useli kod njega i da žive zajedno. Govori da je tada imala samo 14 godina i nije znala šta da radi. Međutim, nakon kraćeg vremena, prekinuli su komunikaciju. Ona je u međuvremenu upoznala par koji je želeo da usvoji njeno dete.

– Odmah nakon porođaja bebu sam dala na usvajanje i, iako mi je bilo teško, nisam se pokajala. Sada ona ima skoro godinu i najljepša je stvar koja mi se desila – rekla je Erika tada.

Otac me mazio po stomaku, pa uzeo KONDOM: Doživela užas s 12 godina – onda je počeo još gori PAKAO (FOTO) 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar