PROKLINJAĆE OVAJ DAN DOK JE ŽIVA: Htela da izgleda kao reper, pa posle tetoviranja OSLEPELA!

Bolovi su bili toliko nepodnošljivi da je morala kod lekara...a tamo - šok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/anoxi_cime

Poljakinja Aleksandra Sadovska (25) doživela je šok života kada je posle tetoviranja ostala slepa na jednom, a narednih dana najverovatnije i drugom oku.

Šta joj se to dogodilo?

Aleksandra, inače foto-model, poželela je da izgleda kao njen omiljeni reper Popek, pa je zapucala kod tatu majstora tražeći da joj tetovira beonjače crnim mastilom.

Devojka je odmah posle procesa tetoviranja osetila nepodnošljive bolove. Majstor joj je rekao da su bolovi u očima normalna reakcija posle ovako komplikovane vrste tetoviranja. Aleksandra je pila lekove za bolove, ali ni to nije pomoglo.

Lekar joj je potom utvrdio da ima veliko oštećenje na desnom oku, nakon čega je počela da gubi vid. Za samo nekoliko dana oslepela je na tom oku, a isti proces sada se dešava i na drugom, levom oku.

“Nažalost, za sada doktori nisu nimalo optimistični kada su u pitanju moje oči, kao ni njihov oporavak. Šteta koje su pretrpele je nepopravljiva, a ja ću najverovatnije ubrzo oslepeti u potpunosti. I pored onoga što mi sleduje, ja ne želim da se zaključam u svoju kuću i upadnem u depresiju. Tuga je iza mene i ja moram da natavim dalje”, rekla je Sadovska.

Ona je u međuvremenu tužila tatu majstora a policija je utvrdila da joj je on stavljao mastilo koje se koristi za tetoviranje kože.

Ukoliko se proglasi krivim, tatu majstor moraće u zatvor na najmanje tri godine.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar