Akcija GNEV u kasne sate u Beogradu: Pogledajte snimak HAPŠENJA u garaži u Filmskom gradu (VIDEO)

Serija akcija u noćašnjem obračunu s narko-dilerima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP Srbije

U okviru borbe protiv narko-dilera, beogradska policija noćas je izvela seriju akcija u čak tri beogradske opštine.

Policajci sa teritorije Surčina uhapsili su 25-godišnjeg muškarca sa tačno 101,54 grama heroina. Droga je oduzeta a osumnjičeni priveden.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Druga akcija odigrala se u Zemunu gde je tamošnja policija uhapsila 34-godišnju ženu u Ulici cara Dušana jer je kod nje tokom pretresa pronađeno 50 grama amfetamina.

Policajci sa Palilule uhapsili su 38-godišnjeg muškarca jer su u pretresu stana koji je koristio pronašli 27 paketića heroina spremnog za prodaju, vagicu i kesu sa belom praškastom materijom koja je poslata na veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu je reč, zatim dva mobilna telefona i izvesna suma novca za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u okviru akcije „Gnev“ zaplenili su oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i uhapsili L.Đ.(20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u beogradskom naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi pronašla šest paketa sa marihuanom. Daljim radom, u „štek“ stanu pronađeno je 42 paketa marihuanom težine, četiri paketa kokaina i improvizovana eksplozivna naprava.



Izvor: TV Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar