UŽAS

Tara pljuvala Miljanu, pa je šutnula u stomak, Kulićeva hitno izvedena iz rijalitija: KRVARIM! (VIDEO)

Taru Simov nisu mogli da obuzdaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

Učesnice “Zadruge 4” Miljana Kulić i Tara Simov sukobile su se sinoć tokom “Pretresa nedelje” kada je Kulićeva izabrala Jovanu Ljubisavljević za najperfidniju osobu u rijalitiju. Svađu su nastavile u pušionici, a onda su sa fizičkiog prešle na fizički okršaj.

“Ćelava debela k*rvo, ćelava debela k*rvo. Ti bi ustvari volela da si k*rva, gledaj kosu, nemaš ništa”, pričala je Tara i krenula da dodiruje Miljanu po perici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne smeš da mi diraš lične stvari. Sklonite je od mene, nemojte da mi čupa periku”, govorila je Miljana koja je zatim počupala Taru zbog njenih provokacija. Simova je onda skočila na Nišlijku, ali ju je obezbeđenje udaljilo od suparnice. Tara je u nstavku išla za Miljanom, maltretirala je i pljuvala.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

Kulminacija sukoba dogodila se u dvorištu kada je Tara šutnula Miljanu u stomak. Kulićeva je čučnula i držala se za stomak, dok je jaukala od bolova.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

“Šutnula me je u stomak, imala sam kiretažu. Istog momenta podnosim tužbu. Krvarim, zovite policiju odmah”, vrištala je Miljana, a onda je produkcija izvela Kulićevu iz rijalitija kako bi proverili da li ima povrede.

Ceo sukob pogledajte u video klipovima iznad.

POTRESNA scena u Zadruzi: Tara pala u NESVEST nakon svađe sa Ša, izneli je na rukama (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar