Život Feđe Stojanovića obeležila je VELIKA životna TRAGEDIJA: Glumac sahranio sina jedinca pre 4 godine

Glumac je stalno bio u kontaktu sa sinom, koji se nije žalio da ima probleme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumac Feđa Stojanović preminuo je posle teške bolesti u 73. godini, potvrđeno je iz Pozorišta Atelje 212.

Feđa Stojanović je prolazio kroz neke od najtežih trenutaka u životu i umesto da se veseli što je oženio sina Uroša (44) i da se raduje njegovom prvom filmu u Holivudu, spremao je njegovu sahranu 2017. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od najtalentovanijih reditelja iznenada je preminuo 2017. godine u svom stanu u Los Anđelesu, gde je živeo poslednjih desetak godina.

– Uroš nije imao nikakvih problema. Oženio se pre tri meseca. Žena mu je glumica s našim prostora koja je tamo počela da gradi karijeru. Zavoleli su se. Sve je to tako kratko trajalo – sa knedlom u grlu izgovara Feđa, koji je, umesto dobrih vesti da će dobiti unuče, prošle subote primio poziv iz Amerike da su njegovog sina pronašli mrtvog.

Glumac je stalno bio u kontaktu sa sinom, koji se nije žalio da ima probleme.

– Išao je pre pola godine na neki pregled. Utvrdili su da je potpuno zdrav. Čekao je da krene da snima svoj film – kaže Stojanović i dodaje:

Ne znamo još uzrok smrti, samo pretpostavljamo da je srčani udar. Verovatno će se ispostaviti da mu je stalo srce.

Feđa se teško nosi s tragedijom, a trenutno ni sam ne zna kako će snimati seriju „Istine i laži“.

– Zdravstveno sam dobro. Mentalno sam loše. Provalija. Šta da vam kažem – jedna je izustio Stojanović.

Uroševa urna biće doneta u Srbiju i položena na Novom groblju.

– Ne znamo još datum njegove sahrane. Moraćemo da čekamo sigurno još najmanje dve nedelje. Nije još završena autopsija, posle će biti obavljena kremacija, a onda će njegova urna biti doneta u Srbiju. Njegove kolege spremaju komemoraciju, koja će se održati u Kinoteci, tako sam načuo. Nisam u stanju da učestvujem u tome – završava glumac.

Uroš Stojanović snimio je film „Čarlston za Ognjenku“, koji će zlatnim slovima biti ispisan u istoriji srpske kinematografije, ne samo zbog povratka u velikom stilu na veliko platno Olivere Katarine već i jer je lansirao neke nove mlade glumice. Nakon velikog uspeha, nije dobio šansu da snimi drugi film, pa je otišao u Holivud. Deset godina je spremao svoj holivudski prvenac, ali smrt ga je sprečila da postane otac i nastavi da snima divne filmove.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar