Telo Petra Simića sve vreme bilo na istom mestu na VMA: Ćerka sumnjala da je tu, a pronašla ga OVA ŽENA

Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Petar Simić (82) nestao je 1. maja na VMA, a njegovoj ćerki Maji četiri dana kasnije javljeno je da joj je otac preminuo i da su ga pronašli upravo u zgradi ove ustanove.

– Od kada sam dobila poziv da mi jave da mi je otac preminuo, nisam imala nikakve konkretne informacije. Tek kada sam otišla da vidim telo i da preuzmem njegove stvari, saznala sam da je moj otac pronađen u toaletu VMA – priča Maja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako kaže, on je u ambulantu Hitne pomoći pri VMA otišao ujutru zbog bolova u stomaku. Knjižicu je predao u 8.40, da bi potom satima čekao hirurga.

Porodici je u 14.45 sati javio da i dalje nije primljen na pregled, bio je veoma ljut. Nakon toga izgubili su svaki kontakt sa njim jer mu se telefon ugasio.

Nestali Petar nakon 4 dana nađen MRTAV na VMA: “Ne znamo da li se lečio ili nije znao da IZAĐE iz zgrade”

– Ovo je stvarno nedopustivo. Četiri dana je njegovo telo bilo u toaletu. Tek ga je danas pronašla čistačica. Ja sam pored tog toaleta prošla dva puta i razmišljala da uđem da proverim da li je unutra, međutim, računala sam da je za pet dana neko ušao da ih očisti i da bi ga pronašao – dodaje ona.

I Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, postavljale i obaveštenja po zgradi ove ustanove, ni ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo.

Sa VMA su rekli da je pacijent upisan u 8.40 ujutru, ali da ne znaju šta se sa njim naknadno dogodilo.



Izvor: Telegraf

Komentari (1)

  1. U centru hitne pomoći "najeminentnije" ustanove u zemlji čovek je 6 sati čekao u čekaonici da ga pregleda hirurg i na kraju umro u WC-u. Na kakvo je šikaniranje od zaposlenih naišao dok je čekao ne možemo ni da zamislimo Može li strašnije od ovoga.

    Odgovori

Ostavite komentar