Platila je nadogradnju kose 1.000 evra, a sada se gorko KAJE: Ispovest devojke naišla na osudu (VIDEO)

Izazvala je lavinu komentara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/kayteevz

Nadogradnja kose je tehnika koja je postala popularna u poslednjih nekoliko godina svuda po svetu.

Mnoge devojke sa kratkom kosom maštaju o ovoj metodi, ali samo neke mogu da je priušte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna devojka je podelila video na Tik – Toku gde se požalila da je na ovaj tretman potrošila čak 1.000 evra. Ona u videu kaže da je platila nadogradnju 45 cm kose, a dobila je samo 4 centimetara, zbog čega su nastali brojni problemi.

– Frizerka mi je rekla da prvo mora da proceni moju kosu, da bi znala koliko kose treba još da poruči. Rekla mi je da dođem u salon čim stigne kosa, a da će ceo tretman koštati 1.000 evra. Dala sam joj 500 evra unapred – rekla je ona.

Frizerka joj je javila kad je isporuka stigla, nakon čega je ona došla u salon. Tada je dala još 500 evra i od tog trenutka su nastali problemi.

– Sela sam u stolicu, pogledala u kosu koju je pripremila i rekla sam joj da ta količina sigurno neće biti dovoljna. Rekla mi je da budem strpljiva i da ću sve videti kada bude gotovo. Onda je počela da skraćuje kosu – objašnjava ona.

– Prošlo je čak osam sati, a kosa mi je bila duža samo 4 centimetara nego pre! Onda mi je rekla da mora da kupi još kose, da i to moram da platim i da dođem drugi dan. Tada sam pozvala svog dečka.

Kad se njen dečko pojavio i shvatio šta se događa, frizerka je rekla da ipak ne mora ništa da plati i da će joj besplatno skinuti nadograđenu kosu.

Pogledajte ceo video koji je ova devojka objavila na svom nalogu na Tik – Toku.

@kayteevz

There’s so many things that went wrong today.. They ended up telling me they would take them out for free on Tuesday.. #hairyransformation #hairfails

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

Ovaj video je u roku od samo nekoliko sati skupio čak 800.000 pregleda, a mišljenja u komentarima su bila podeljena. Dok su joj jedni pružali podršku, drugi su je osuđivali što nije reagovala na vreme.

– Ti si budala, trebalo je da joj uzmeš sav novac i da je nateraš da prizna da te je odrala – napisala je jedna žena.

– Ja bih je tužila za prevaru – glasi još jedan komentar.



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar