Popili piće, pa napustili lokal: Lečić “uhvaćen” u javnosti sa NAJDRAŽOM GLUMICOM

Lečić je neko vreme nakon skandala proveo u ilegali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Glumac Branislav Lečić, koji se pre mesec dana povukao u ilegalu nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i Merima Isaković za seksualno napastvovanje, pojavio se opet u javnosti.

Kako piše “Kurir”, Lečić je 1. maj proveo sa ćerkom, glumicom Anom Lečić, sa kojom je sedeo u bašti poznatog beogradskog bara u samom centru Beograda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njih dvoje su u opuštenoj atmosferi pili kafu i uživali u sunčanom danu, iako je glumac, kako se navodi, na momente delovao zamišljeno.

Nakon što su se ispričali i popili piće, zajedno su napustili lokal.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld optužila je Lečića da ju je 2012. godine silovao. Tim povodom, Lečić je dao izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode koleginice, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je “prošao poligraf”.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon toga je saopštilo da nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka.

Ubrzo nakon toga, Lečića je i glumica Merima Isaković optužila za seksualno napastvovanje, koje se, kako tvrdi, dogodilo pre 43 godine, kada je ona imala 18 a on 22 godine.

On se potom povukao iz javnosti na neko vreme.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (10)

  1. Zakon je jasan.Postoji logičan vremenski rok prijavljivanja za silovanje( on je relativno kratak(7-8)dana i to se tada lako dokazuje.Svaka koja svesno odugovlači prijavu silovanja je "de facto" i "de iure"saučesnik u prikrivanju kr.dela,te mora biti suđena.To da se nebi pravio medijski cirkus i besplatna reklama u režiji beskrupuloznih" "starleta

    Odgovori
  2. Naravno da jesu. Smucila su mi se vise ta medijska suđenja. Ostavite taj posao sudu. Ako nisu lazljivice onda su slučajevi za psihijatri. Koja normalna osoba može da ćuti decenijama i tek se sad seti da kaže. Da mi se nesto slično dogodilo odmah bih prijavila. Da li mediji razmišljaju koliku štetu nanose Lecicevoj deci ona nisu kriva svakako.

    Odgovori
  3. Za sve one koji se pitaju sto ga nisu prijavile ranije,gde su bile...koji kazu da izmisljaju, lazu,skrecu paznju...zamislite samo da je na njihovom mestu vasa cerka,sestra, supruga...da li bi i tada bilo kasno, da li bi i one privlacile paznju?

    Odgovori

Ostavite komentar