ŠOKANTNO

Svet TUGUJE za ikonom popa: Otac joj je uradio nešto STRAŠNO, a sada pati od ozbiljne BOLESTI?!

U dokumentarnom filmu sve će izaći na videlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Britney Spears

Slavna pevačica Britni Spirs već 13 godina ne upravlja sopstvenim novcem, a sve što zaradi ide na račun njenog oca Džejmija Spirsa.

Razlog za to je skandal koji se dogodio 2007. godine, kada je pevačica doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo pred paparacima koji su sve zabeležili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog toga je pevačicin otac tražio da ona bude pod njegovim nadzorom, što se i dogodilo. Sada je napravljen i dokumentarni film koji će biti emitovan 5. maja, a u njemu je otkriveno i kako je Džejmi to postigao.

-Na zdravstvenom kartonu, Džejmi je čekirao kockicu pored koje piše “demencija ili neko drugo stanje zbog kojeg je neophodan tretman”,  što je strašno i ukoliko nije tačno i ako jeste – navodi novinar koji je pripremao dokumentarni film o Spirsovoj, prenosi Kurir.

Foto/Printscreen/Youtube

Džejmi je nedavno optužio i svoju suprugu da je “eksploatisala ćerku”, a kako se nedavno i sam razboleo, proglasio je Britninog menadžera Džodija Montgomerija za njenog privremenog staratelja.

Spirsova za sve vreme koliko je pod nadzorom staratelja nijednom nije saslušana na sudu povodom svoje  situacije i šanse da joj se, eventualno, ukine nadzor. Ona sada ima 39 godina, a prvu priliku da izađe pred sud imaće ovog juna.

U dokumentarnom filmu koji se bavi životom Britni Spirs, preispituje se i mogućnost da pevačica zaista pati od demencije, a uz to otkrivaju i da “slučajeva mlađih od 65 godina u Americi ima samo pet odsto”.

Nakon toga, na internetu se odmah povela rasprava o Britninom zdravstvenom stanju, a fanovi navode da “ukoliko je to slučaj i Britni je zaista bolesna, kako je mogla da nauči i zapamti sve reči pesama i plesne pokrete?”.

Agoniji Britni Spirs došao je kraj? STARATELJSTVO nad njom i brigu o njenom bogatstvu preuzeće sestra



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar