Borba za život princeze popa: Stiže emotivan dokumentarac o Britni Spirs (VIDEO)

Objavljen je prvi trejler

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Britney Spears

“Framing Britney Spears” je novi dokumentarni film o pevačici Britni Spirs. Ovo ostvarenje bi trebalo da prikaže šta se dešavalo iza kulisa i kako je izgledala njena borba da ponovo stane na noge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Znamo da je Britni nakon hospitalizacije i čuvenog šišanja na ćelavo 2008. godine izgubila mnogo lične autonomije. O svim njenim odlukama, ne samo finansijske prirode, se pitao njen otac Džejms. Javnost je dugo mislila da je to kratkotrajna odluka. Britni se posle nekoliko godina vratila na scenu, govorila je o mentalnim problemima i svima izgleda da je njen život bolji nego ikada.

Praznik klasične muzike: Evo kada se održava “Rosi fest” u Beogradu

Međutim, tek prošle godine je javnost saznala da otac popularne pevačica ima potpuno kontrolu nad njom i u 2020. godini. Fanovi su podržali kapmanju pod nazivom “FreeBritney” koja se zalaže za njenu slobodu. U avgustu je Britni molila da njen otac više ne kontroliše njen život. U novembru je tražila da bude smenjen sa mesta njenog legalnog staratelja. Izjavila je da neće nastupati dok ne vrati svoju autonomiju, ali sud nije presudio u njenu korist

Javnost se pitala da li njen otac toliko jako želi ulogu staratelja zbog svog novca koji je Britni zaradila. Sve što se dešavalo iza kulisa će biti prikazano u ovom dokumentarnom filmu. Pred publiku stiže u februaru.

Pogledajte trejler:

Nova pesma Zdenke Kovačiček: Posvećena je svim odvažnim i neustrašivim ženama (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar