Marina poslala SOČAN mejl na POGREŠNU adresu: Zbog odgovora šefa, u firmu nikad više neće kročiti

Sasvim slučajno je otkrila kako zaista stvari stoje na poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/marinakrychowiak

Kada je na kraju cele priče analizirala šta se desilo, Poljakinja Marina Krihovjak (31) iz Lođa napisala je da je zapravo dobro što se sve ovako odigralo.

– Da nisam to uradila, ne bih ni znala da mi je šef seksualno isfrustrirano stvorenje – napisala je Marina, prenosi Salon 24.

Ova Poljakinja dala je otkaz u svojoj firmi kada je provokativan mejl koji je trebalo da stigne na adresu njene koleginice dobio – šef.

– Pitala me je koleginica na pauzi kako bi mogla da napiše neku poruku svom dečku za Dan zaljubljenih, da ga malo više uzbudi, kako bi videla njegovu reakciju. Smejale smo se tako smišljajući sve i svašta i kad smo se vratile na radna mesta, pre nego što smo krenule dalje da radimo, ja sam dobila napad inspiracije. Nisam htela da zaboravim šta sam smislila i mejlom sam joj napisala veoma provokativan i seksi sadržaj koji bi ona mogla da prosledi svom dečku – otkrila je Marina.

U brzini nije ni proverila da li je mejl otišao na pravu adresu.

– Zaboravila sam da pogledam, a poslednja osoba kojoj sam nešto slala za posao, bio je moj šef od 53 godine. Tako je on dobio poruku sa sadržajem koji bi čuo samo u pornografskim filmovima. Ne bih ni otkrila da sam pogrešila da mi nije  u roku od 10 minuta odgovorio. Napisao mi je: ‘Mislim da, Marina, ovo nije način da mi takve stvari saopštavaš, iako mi se dopalo. Nisam očekivao da si toliko otvorena po tom pitanju. Želeo bih da popričamo posle posla o sadržaju mejla’. Preznojila sam se i otrčala u toalet. Nisam znala šta da radim. Jesam pogrešila, ali sam otkrila pravu prirodu karaktera mog šefa i to me je izbezumilo – napisala je žena iz Lođa.

Donela je odluku da da otkaz jer ne bi mogla više ni da ga pogleda u oči, što od blama, što od gađenja njegovim odgovorom.

– Izbegavala sam ga do kraja dana, a onda sam sve ispričala koleginici. I ona se složila da sam pogrešila što sam to pisala na mejl, ali je takođe bila iznenađena njegovom reakcijom. Sutradan sam ušla u otkazni rok i pao mi je kamen sa srca – zaključila je Marina.

Ugledala na terasi komšije u AKCIJI, pa došla da im se pridruži: Ovakav odgovor ni u snu nije očekivala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar