Probudila se iz kome i saznala da je u nesreći umalo ubila muža: Dok je plakala, NOVA vest ju je razorila

Srce joj se zauvek slomilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/ChrisThorold/SWNS.com

Kada se posle nekoliko nedelja “šetnje” između života i smrti napokon probudila iz kome, Britanka Rejčel Torold nije ni slutila da će zbog jedne informacije poželeti da je ipak prešla “na onu stranu”.

Rejčel po buđenju nije znala gde se nalazi i prvo što je primetila bila su zabrinuta lica doktora oko nje.

Upitala je šta joj se desilo, a onda je saznala da je imala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo poginuo njen suprug Kris.

Za razliku od nje, Kris nije bio u životnoj opasnosti ali je imao teže povrede. Pitala je gde je on, a potom je počela da plače. Ono što joj je sledeće palo na pamet, zauvek ju je slomilo.

Setila se da je bila trudna i pitala je doktore šta je sa bebom u stomaku. Tada su se doktori pogledali i pitali je šta je ono čega se poslednjeg seća. Rejčel je istakla da zna da je bila trudna i da se sa Krisom pribojavala da li će sve biti u redu na porođaju.

Rejčel po buđenju nije mogla da se seti sina Luisa, Foto: Facebook printscreen/ChrisThorold/SWNS.com

Tada su je doktori potpuno slomili informacijom da se ona porodila još pre 6 meseci i da im je sin Luis poginuo u kolima.

– Sudar je bio toliko jak da je čudo da ste suprug i vi ostali živi. Žao nam je zbog bebe – rekli su joj doktori.

Rejčel se tresla. Bila je zbunjena, pošto se nije sećala Luisa. Narednih dana Kris joj je vraćao pamćenje uz slike s telefona, ali ne i uživo, budući da su komunicirali zbog epidemije preko Zooma.

Posle dvonedeljnog oporavka, Rejčel je izašla iz bolnice. Ipak, njena bol u srcu ostaće zauvek.

– Uspela sam da se posle nekoliko dana setim svega. Ne znam kako ću dalje. Mnogo smo se mučili da dobijemo Luisa. Sećam se da smo plesali s njim u kući, učili ga da se smeje, da nas oponaša. Bio je najdivnija beba na svetu – bilo je sve što je Rejčel po izlasku iz bolnice rekla osoblju i ponekom novinaru.

Majka pred smrt rekla da je jedan od sinčića sa slike PSIHOPATA: 18 godina kasnije desila se jeziva stvar

Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar