Ovo je ĆERKA Harisa i Meline Džinović: U vezi je sa FUDBALEROM Crvene Zvezde i postavlja trendove (FOTO)

Ima svu podršku poznatih roditelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/D.Milutinovic

Poznati estradni par Haris i Melina Džinović su se zavetovali na večnu ljubav 2014. godine, iako su mnogo pre toga dobili dvoje dece, prvo ćerku Đinu, a potom i sina Kana.

Njihova ćerka Đina na društvenim mrežama je veoma popularna i već diktira modne trendove, što je potpuno logično jer joj je majka modna kreatorka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Harisova i Melinina ćerka je na Instagramu otkrila da je u vezi sa fudbalerom fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića, progovorila je o vaspitanju njihove dece, ćerke Đine i sina Kana, istakla je i da je veoma zadovoljna svojim naslednicima.

“Ja zaista nemam problem sa decom. Oni nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga deca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gde treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo” rekla je Melina i dodala:

“Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani” priznala je Melina u “Premijera – Vikend Specijalu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Kuća je pri kraju, enterijer je gotov: Haris Džinović otkriva detalje LUKSUZNE vile u koju se useljava



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar