Zanemela sam kad mi je dečko rekao da sam OČAJNA u krevetu, a onda me je ponizio na najgori mogući način

Nije znala šta ju je snašlo u tom trenutku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Ako dođemo u situaciju da nas partner više ne privlači, trebalo bi takvu vezu da prekinemo jer u njoj nema strasti, ni osećanja.

Jedan Britanka se požalila terepeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman kako je njen dečko sa njom samo zato što trenutno ne može da nađe bolju od nje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Za vreme jedne predigre dečko mi je rekao: Problem kod tebe je što si totalno beskorisna u krevetu. Bila sam zapanjena i zamolila sam ga da mi objasni zašto je to rekao”, započela je svoju priču.

“Onda je počeo da priča da sam naporna, da ne koristim maštu i da ne umem ništa u krevetu. Sve ovo mi je rekao tek tako, odjednom. Uspela sam da ostanem mirna i pribrana i da ga pitam zašto je i dalje sa mnom u vezi i zašto ima seks sa mnom ako misli da sam neupotrebljiva u krevetu. Ćutao je ceo minut, a onda mi je rekao: Trenutno nemam bolju opciju.”

Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Britanka se požalila terapeutkinji kako je njen dečko ovim potezom njoj potpuno uništio samopouzdanje, a Džejn joj je odgovorila:

“Vaš dečko mora da shvati da su reči moćno oružje i da na taj način može da vas povredi.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Razgovarajte sa njim o tome da li on smatra da treba da poboljšate seks, ako da, na koji način. Ako on to ne želi, ipak je vreme da stavite tačku na svoj odnos sa njim. Nikada ne treba da pristanete na vezu u kojoj vas partner ne poštuje i uništava vam samopouzdanje.”

Foto: Shutterstock, ilustracija


Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar